Stikkord: Fotografi

 • Knask på ein fredag: September

  Knask for dagen inneheld alt frå retro og analogt design til moderne vektorbasert kreativitet, noko som skulle halde til dei fleste av oss. Og, som alltid, er den skriven på nynorsk. Stup inn!

 • Verda i svart og kvit

  Då eg var liten var eg overbevist om at heile verda var svart og kvit i gamle dagar. Det måtte den jo vere sidan alle bileter var utan fargar. Etterkvart skjønte eg jo at dette ikkje stemte, men fotografier i svart og kvit er fortsatt fascinerande for meg — og mange andre.

 • Fokus på fotografi

  Akkurat kor mange ord eit bilete faktisk fortel er realtivt uvisst. Utifrå mengden med fantastiske fotografar, bileter og hjelpemiddel som finst der ute, skal ein ikkje sjå vekk i frå at det kunne ha vorten ei relativt tjukk bok av historien. Say cheese!

 • Noregs vakraste stad

  Etter ferja har lagt til og du set foten din på kaien på denne øya, kjenner du feriefølelsa og stillheita flommar inn i deg, sjølv på ein vanleg kvardag. Dersom du også likar sjokolade, bør du absolutt lese vidare!

 • Det litle ekstra

  Eg har alltid vore oppteken av born og deira kreative vinkling til dagleglivet. Det er ikkje mange andre stader du kan få så mykje og variert inspirasjon enn nettopp hjå borna. Kva om ein lar seg inspirere av kromosom 47?

 • New York, sa du?

  Kva gjer du når du har eit bilete du er godt nøgd med, men som berre ligg og sleng på harddisken, og har lyst på litt spenning? Jo, man sender det inn til ein aldri så liten fotokonkurranse!

 • Knask på ein fredag, veke 10

  Kalenderen viser nok ein gong at det er fredag. Samstundes som snøen renn vekk og våren kjempar seg fram i det sure regnvéret, er det godt å vite at eg kan halde deg innandørs med nye knask!

 • Knask på ein fredag, veke 7

  For å følgje opp dette med å ha eit tema, slik eg hadde førre fredag, slår eg til i dag med å presentere mange fotografiske inntrykk. Slik kan eg vel spare litt på antall ord eg skriv. Eit bilete seier jo meir enn 1000 ord, eller?

 • Eit bilete seier faktisk meir enn tusen ord

  Sidan eg ikkje veit korleis eg skal introdusere dette innlegget, overlater eg det til biletet over og fotografane eg i dag presenterer. Dette er flinke folk!

 • 3‑åringen Envato med Phototuts+

  Envato feirer 3 år og det går ikkje ubemerka forbi augo. Litt av grunnen er vel at dei publiserar bursdagsstoff på samtlege veiledningssider og rydder kraftig på designet av nettstaden deira. Samstundes lanserar dei Phototuts+; ei side med veiledningar og tips innanfor foto.