Noroff held i desse dagar ein fotokonkur­ranse der vinnaren får ein tur til New York og foto­shoot saman med mote­fo­tografen Svein Brings­dal, samt eit flett nytt Canon 5D fotokam­era. Sjølvsagt måtte eg prøve meg på dette!

Eg er ikkje typen som takkar nei til ein tur til ein slik by, ei heller eit nytt fotokam­era. Foto­shooten tek eg som ein bonus! Etter å ha spam­ma både Twit­ter og Face­book, og for å i det heile har moglegheit­en til å kome meg over there, treng eg di hjelp og så her på bloggen. Gå difor inn her og stem i veg på mitt bidrag no! Motivet eg sat­sar på å vinne med, er mitt blinkskot av kona mi teke i 2007, i ein sjakkmåla bar i Bergen.

På føre­hand takk!

Published by Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

%d bloggers like this: