New York, sa du?


Noroff held i desse dagar ein fotokonkur­ranse der vinnaren får ein tur til New York og foto­shoot saman med mote­fo­tografen Svein Brings­dal, samt eit flett nytt Canon 5D fotokam­era. Sjølvsagt måtte eg prøve meg på dette!

Eg er ikkje typen som takkar nei til ein tur til ein slik by, ei heller eit nytt fotokam­era. Foto­shooten tek eg som ein bonus! Etter å ha spam­ma både Twit­ter og Face­book, og for å i det heile har moglegheit­en til å kome meg over there, treng eg di hjelp og så her på bloggen. Gå difor inn her og stem i veg på mitt bidrag no! Motivet eg sat­sar på å vinne med, er mitt blinkskot av kona mi teke i 2007, i ein sjakkmåla bar i Bergen.

På føre­hand takk!

,

2 svar til “New York, sa du?”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: