New York, sa du?

Noroff held i desse dagar ein fotokonkur­ranse der vinnaren får ein tur til New York og foto­shoot saman med mote­fo­tografen Svein Brings­dal, samt eit flett nytt Canon 5D fotokam­era. Sjølvsagt måtte eg prøve meg på dette!

Eg er ikkje typen som takkar nei til ein tur til ein slik by, ei heller eit nytt fotokam­era. Foto­shooten tek eg som ein bonus! Etter å ha spam­ma både Twit­ter og Face­book, og for å i det heile har moglegheit­en til å kome meg over there, treng eg di hjelp og så her på bloggen. Gå difor inn her og stem i veg på mitt bidrag no! Motivet eg sat­sar på å vinne med, er mitt blinkskot av kona mi teke i 2007, i ein sjakkmåla bar i Bergen.

På føre­hand takk!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

2 comments

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.