3‑åringen Envato med Phototuts+


Envato

Enva­to feir­er 3 år og det går ikkje ube­mer­ka for­bi augo. Litt av grun­nen er vel at dei pub­lis­er­ar burs­dagsstoff på samtlege veiled­ningssider og ryd­der kraftig på designet av nettstaden deira. Sam­stun­des lanser­ar dei Pho­to­tuts+; ei side med veiled­ningar og tips innan­for foto.

Phototuts+

Phototuts

Denne er som nem­nd den siste nye greina på Enva­to-stam­ma. I forbindelse med Enva­to sin burs­dag har dei ei røys med gratis ned­lastin­gar på dagen sin som er i dag etter deira tidssone. Men du må vere rask, plut­se­leg er det fredag hjå dei også!

Pho­to­tuts+ tek for seg fotografer­ing som sitt hov­udtema. Her er det alt frå fotografer­ing­steknikkar, redi­ger­ing og tips og triks innan­for dette. Som alle dei andre sidene er denne også ganske så detal­jert i måten dei fork­larar den van­lege man­nen i gata kor­leis ting best kan utførast.

Den er herved book­mar­ka i min nettlesar!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: