3-åringen Envato med Phototuts+

Envato feirer 3 år og det går ikkje ubemerka forbi augo. Litt av grunnen er vel at dei publiserar bursdagsstoff på samtlege veiledningssider og rydder kraftig på designet av nettstaden deira. Samstundes lanserar dei Phototuts+; ei side med veiledningar og tips innanfor foto.

Envato

Envato feirer 3 år og det går ikkje ubemerka forbi augo. Litt av grunnen er vel at dei publiserar bursdagsstoff på samtlege veiledningssider og rydder kraftig på designet av nettstaden deira. Samstundes lanserar dei Phototuts+; ei side med veiledningar og tips innanfor foto.

Phototuts+

Phototuts

Denne er som nemnd den siste nye greina på Envato-stamma. I forbindelse med Envato sin bursdag har dei ei røys med gratis nedlastingar på dagen sin som er i dag etter deira tidssone. Men du må vere rask, plutseleg er det fredag hjå dei også!

Phototuts+ tek for seg fotografering som sitt hovudtema. Her er det alt frå fotograferingsteknikkar, redigering og tips og triks innanfor dette. Som alle dei andre sidene er denne også ganske så detaljert i måten dei forklarar den vanlege mannen i gata korleis ting best kan utførast.

Den er herved bookmarka i min nettlesar!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.