3‑åringen Envato med Phototuts+

Envato

Enva­to feir­er 3 år og det går ikkje ube­mer­ka for­bi augo. Litt av grun­nen er vel at dei pub­lis­er­ar burs­dagsstoff på samtlege veiled­ningssider og ryd­der kraftig på designet av nettstaden deira. Sam­stun­des lanser­ar dei Pho­to­tuts+; ei side med veiled­ningar og tips innan­for foto.

Phototuts+

Phototuts

Denne er som nem­nd den siste nye greina på Enva­to-stam­ma. I forbindelse med Enva­to sin burs­dag har dei ei røys med gratis ned­lastin­gar på dagen sin som er i dag etter deira tidssone. Men du må vere rask, plut­se­leg er det fredag hjå dei også!

Pho­to­tuts+ tek for seg fotografer­ing som sitt hov­udtema. Her er det alt frå fotografer­ing­steknikkar, redi­ger­ing og tips og triks innan­for dette. Som alle dei andre sidene er denne også ganske så detal­jert i måten dei fork­larar den van­lege man­nen i gata kor­leis ting best kan utførast.

Den er herved book­mar­ka i min nettlesar!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.