Air.AppStorm og Web.AppStorm

Eter ganske så stor suksess med bloggen Mac.AppStorm (ein blogg eg tidlegare har nemnt med tips til applikasjoner til Mac), ser det no ut til at Envato snart skal lansere to nye blogger dedikert til web- og Adobe Air-applikasjoner også.

Web og Air AppStorm

Etter ganske så stor suksess med bloggen Mac.AppStorm (ein blogg eg tidlegare har nemnt med tips til applikasjoner til Mac), ser det no ut til at Envato snart skal lansere to nye blogger dedikert til web- og Adobe Air-applikasjoner også.

Per i dag er det fint lite å finne på nettstadane til dei respektive nylanseringane, men dei lovar at i løpet av få veker, og vertfall innan september, skal dei vere oppe å gå.

Besøk AppStorm-bloggane:

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.