Stikkord: Envato

 • Knask på ein fredag: September

  Roser er raude, fioler er blå og siste fredagen denne månaden inneheld mange fargerike knask så små... Til tross for huskjøp, flytting og andre udigitale hendingar har eg med militær presisjon likevel klart å samle saman litt fredagsknask denne fredagen også.

 • Air.AppStorm og Web.AppStorm

  Eter ganske så stor suksess med bloggen Mac.AppStorm (ein blogg eg tidlegare har nemnt med tips til applikasjoner til Mac), ser det no ut til at Envato snart skal lansere to nye blogger dedikert til web- og Adobe Air-applikasjoner også.

 • 3‑åringen Envato med Phototuts+

  Envato feirer 3 år og det går ikkje ubemerka forbi augo. Litt av grunnen er vel at dei publiserar bursdagsstoff på samtlege veiledningssider og rydder kraftig på designet av nettstaden deira. Samstundes lanserar dei Phototuts+; ei side med veiledningar og tips innanfor foto.

 • Webdesigner Depot

  Eg føler at det vert lengre og lengre mellom kvar gong det er fredag og vertfall mellom kvart «knaskeri» her på sida mi. Eg bryt difor litt ut av rekkja for å gi deg eit tips om ei vevside som kanksje kan hjelpe deg i din designkvardag.

 • Mac+Applikasjoner=AppStorm

  Frå før har Envato vore heim til gode sider som PSDtuts, VectorTuts, Audiotuts og Nettuts. No har dei slått på stortromma att. Denne gong er det applikasjoner for Mac OS X som er gjennomgongstemaet. AppStorm er namnet på deira nye skudd på stamma.

 • Få det inn med teskjei

  Som ein ihuga grafisk designer møter man stadig på nye utfordringar innanfor denne sjangeren. Står man fast pleier man å søkje informasjon og hjelp av anten medarbeidarar eller rett og slett spørre Google. Om man vil gå direkte til gode resultat, kan eg anbefale veiledningssidene (tutorialsene) til Envato.