Webdesigner Depot

Webdesigner Depot

Eg føler at det vert lengre og lengre mel­lom kvar gong det er fredag og vert­fall mel­lom kvart «knaskeri» her på sida mi. Eg bryt difor litt ut av rekk­ja for å gi deg eit tips om ei vev­side som kanksje kan hjelpe deg i din designkvardag.

Web­de­sign­er Depot har ein data­base med tips, triks og veiled­nings­side for vevdes­ig­narar spe­sielt. Alt frå tips til kor­leis sida di kan ta seg ut, til kva som kan stå der, er å finne her. I til­legg kan du lese om tester av kva CMS du bør bruke utifrå kva bruk­er du er og kva krav du skal set­je til innhold­et. Du kan saman­linkne denne sida med tjen­es­tane Enva­to har for sine sider saman­lagt, dog sist­nem­nde har nok fleire artik­lar under dei forskjel­lige under­si­dene.

Ikkje berre har denne sida flust med bra innhold, den pre­sen­ter­ar det på ein lekker måte. Uan­skvett er Web­de­sign­er Depot verd å sjekke ut!

Published by Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

%d bloggers like this: