Webdesigner Depot

Webdesigner Depot

Eg føler at det vert lengre og lengre mel­lom kvar gong det er fredag og vert­fall mel­lom kvart «knaskeri» her på sida mi. Eg bryt difor litt ut av rekk­ja for å gi deg eit tips om ei vev­side som kanksje kan hjelpe deg i din designkvardag.

Web­de­sign­er Depot har ein data­base med tips, triks og veiled­nings­side for vevdes­ig­narar spe­sielt. Alt frå tips til kor­leis sida di kan ta seg ut, til kva som kan stå der, er å finne her. I til­legg kan du lese om tester av kva CMS du bør bruke utifrå kva bruk­er du er og kva krav du skal set­je til innhold­et. Du kan saman­linkne denne sida med tjen­es­tane Enva­to har for sine sider saman­lagt, dog sist­nem­nde har nok fleire artik­lar under dei forskjel­lige undersidene.

Ikkje berre har denne sida flust med bra innhold, den pre­sen­ter­ar det på ein lekker måte. Uan­skvett er Web­de­sign­er Depot verd å sjekke ut!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

1 comment

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.