Mac+Applikasjoner=AppStorm

Frå før har Envato vore heim til gode sider som PSDtuts, VectorTuts, Audiotuts og Nettuts. No har dei slått på stortromma att. Denne gong er det applikasjoner for Mac OS X som er gjennomgongstemaet. AppStorm er namnet på deira nye skudd på stamma.

AppStorm

Frå før har Envato vore heim til gode sider som PSDtuts, VectorTuts, Audiotuts og Nettuts. No har dei slått på stortromma att. Denne gong er det applikasjoner for Mac OS X som er gjennomgongstemaet. AppStorm er namnet på deira nye skudd på stamma.

For å luke ut eventuelle oversetjingsutfordringar når det gjeld kva sida kan tilby av stoff, siterar eg frå direkte:

Hello, and a very warm welcome to AppStorm – a site dedicated to Mac application news, reviews, competitions and tips. If you’re a Mac user, I hope that the upcoming articles will open your eyes to a whole range of innovative new applications. If you’re not a Mac user, be careful; reading about the fantastic software offered for the platform may cause you to switch!

Aner eg ein liten opptrapping til ein  Windows vs. OS X disputt?

PS: Om du ser på URL-en på lenkja over, er sida lokalisert på eit subdomene til AppStorm merka med «mac». Det er tydlegvis gjort for at det kanskje i framtida også skal huse slike applikasjonsnyhender til både Windows og Linux. Kven veit?

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.