Stikkord: bursdagsfeiring

 • 3‑åringen Envato med Phototuts+

  Envato feirer 3 år og det går ikkje ubemerka forbi augo. Litt av grunnen er vel at dei publiserar bursdagsstoff på samtlege veiledningssider og rydder kraftig på designet av nettstaden deira. Samstundes lanserar dei Phototuts+; ei side med veiledningar og tips innanfor foto.

 • Då pengespel var pengespel

  Hugsar du dei tidene då du og kameratane/venninene dine stod sam­la utan­for den lokale mat­bu­tikken, og såg på kro­n­estykk­ja som spratt hemn­ingslaust rundt inne i den vidun­der­lege røde og brun­lakkerte pengeautomaten?  På fer­ja heim frå burs­dags­feir­ing på Hal­snøy satt eg og sur­fa på det verds-vide net­tet og kom over ein sak på Dag­bladet som lyste […]

 • 5 år, faktisk.

  Rekner med at madammen kjem til å lese dette, men eg får satse på at eg husker 5-årsdagen til vårt framtidige barn... Grunnen til at eg seier dette er at då eg satt på jobb her om dagen og tenkte litt på webdesign, kom eg plutseleg på at «Hmm, unbornchikken.com er jo 5 år denne månaden...». Artig at eg nesten gløymde alderen på «tilholdsstedet» og lekeplassen min dei siste åra. Men, men. Gjort er gjort sa elgen og vassa over elva og vart rein.

 • Gratulerer med dagen!

  Det er vel på sin plass å gratulere det norske folk med dagen! Sola skinner, vertfall i Oslo, så det kan jo bli ein strålande dag!

 • Livets underfundigheter

  Gått ei lita stund sidan sist oppdatering. Ting og tang har hindra meg i å fått lagt til noko som helst her på sida (Jepp, det har garantert noko med ISP'en å gjere...). Vel, kor skal eg begynne?

 • Gratulerer med dagen!

  Ville berre stikke innom og seie gratulerer med dagen til alle som er innom sida mi! Om det er nokon andre enn meg som gjer det i dag er uvisst, men likevel ;)