5 år, faktisk.


Rekn­er med at madammen kjem til å lese dette, men eg får satse på at eg husker 5‑årsdagen til vårt fram­tidi­ge barn… Grun­nen til at eg seier dette er at då eg satt på jobb her om dagen og tenk­te litt på web­de­sign, kom eg plut­se­leg på at «Hmm, unbornchikken.com er jo 5 år denne månaden…». Artig at eg nesten gløymde alderen på «tilholdsst­edet» og leke­plassen min dei siste åra. Men, men. Gjort er gjort sa elgen og vas­sa over elva og vart rein. Red­der meg inn ved å seie

GRATULERER MED DAJEN KJÆRE UFØDTE KYKLING!(?)

Me får sat­sa på 5 år til (pluss, pluss) med design-ting og nye skrifter!

,

2 svar til “5 år, faktisk.”

  1. Hæp­pi bøs­dei tuu juuu! Hæp­pi børs­dei tuuu juuu!! Hæp­pi børs­dei tuuu unborn chi­i­ik­keeeen! Hæp­pi Børs­dei tuuu juuuu!!!!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: