5 år, faktisk.

Rekner med at madammen kjem til å lese dette, men eg får satse på at eg husker 5-årsdagen til vårt framtidige barn… Grunnen til at eg seier dette er at då eg satt på jobb her om dagen og tenkte litt på webdesign, kom eg plutseleg på at «Hmm, unbornchikken.com er jo 5 år denne månaden…». Artig at eg nesten gløymde alderen på «tilholdsstedet» og lekeplassen min dei siste åra. Men, men. Gjort er gjort sa elgen og vassa over elva og vart rein.

Rekner med at madammen kjem til å lese dette, men eg får satse på at eg husker 5-årsdagen til vårt framtidige barn… Grunnen til at eg seier dette er at då eg satt på jobb her om dagen og tenkte litt på webdesign, kom eg plutseleg på at «Hmm, unbornchikken.com er jo 5 år denne månaden…». Artig at eg nesten gløymde alderen på «tilholdsstedet» og lekeplassen min dei siste åra. Men, men. Gjort er gjort sa elgen og vassa over elva og vart rein. Redder meg inn ved å seie

GRATULERER MED DAJEN KJÆRE UFØDTE KYKLING!(?)

Me får satsa på 5 år til (pluss, pluss) med design-ting og nye skrifter!

2 Comments

Hæppi bøsdei tuu juuu! Hæppi børsdei tuuu juuu!! Hæppi børsdei tuuu unborn chiiikkeeeen! Hæppi Børsdei tuuu juuuu!!!!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.