5 år, faktisk.

Rekn­er med at madammen kjem til å lese dette, men eg får satse på at eg husker 5‑årsdagen til vårt fram­tidi­ge barn… Grun­nen til at eg seier dette er at då eg satt på jobb her om dagen og tenk­te litt på web­de­sign, kom eg plut­se­leg på at «Hmm, unbornchikken.com er jo 5 år denne månaden…». Artig at eg nesten gløymde alderen på «tilholdsst­edet» og leke­plassen min dei siste åra. Men, men. Gjort er gjort sa elgen og vas­sa over elva og vart rein. Red­der meg inn ved å seie

GRATULERER MED DAJEN KJÆRE UFØDTE KYKLING!(?)

Me får sat­sa på 5 år til (pluss, pluss) med design-ting og nye skrifter!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

2 comments

  1. Hæp­pi bøs­dei tuu juuu! Hæp­pi børs­dei tuuu juuu!! Hæp­pi børs­dei tuuu unborn chi­i­ik­keeeen! Hæp­pi Børs­dei tuuu juuuu!!!!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.