Designinspirasjon

I løpet av den siste tida har eg snubla over eit par nye sider som kan gi inspirasjon til mange grafiske-/webdesignere der ute i det store intet. Eg har oppdatert link-arkivet mitt med nye inspirasjonskilder for både ditt og datt.

Web Designer Wall

I løpet av den siste tida har eg snubla over eit par nye sider som kan gi inspirasjon til mange grafiske-/webdesignere der ute i det store intet. Eg har oppdatert link-arkivet mitt med nye inspirasjonskilder for både ditt og datt. Kan anbefale å kikke innom der innimellom i framtida, men for å gjøre det enkelt for deg denne gong, har eg under lista opp dei nyaste linkane under:

Skrifter:

Design:

Brusher:

Og så litt snacks på ein fredag:

Om du er grafisk designer (eller designer generelt) og har med vanskelege kunder å gjere, så har dei nok lest dette blogginnlegget til GRoY på blogger.com.

Og om du er inne på webdesign/-koding er kanskje dette innlegget noko som ligger nedover di gate.

Om du har funne noko artfundigt stilig der ute, det vere seg morosamt eller rett og slett breathtaking, ikkje nøl med å poste det i kommentar-feltet!

1 Comment

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.