Stikkord: Brusher

 • Knask på ein fredag: Mars

  Det er fredag morgon og tida er inne for å førebu seg til helg — eller rett og slett lade opp batteria før ein ny hektisk arbeidsveke... Godt er det uanskvett å få litt knask til inspirasjon!

 • Knask på ein fredag: April

  «Kom mai du skjønne milde, gjør skogen a-atter grønn» vert det snart sunge. Men før kalenderen skal vise at det er mai, må me fyrst gjere oss ferdige med alt knasket som dukka opp i påskeegg og på nettet i april. Eventuelt kan du kjøpe ein blomst til den du elsker og ein til kona di, eller sende inn sjølvmeldinga. Valet er ditt.https://www.unbornchikken.com/wp-admin/post.php?post=2522&action=edit

 • Knask på ein fredag, veke 9

  Enten du liker det ikkje er det berre to dagar til måndag, men for å feire at nok ei hard arbeidsveke er over er det på sin plass at det kjem noko knask frå meg på ein fredag som denne. Det einaste me manglar no er eit snev av vår...

 • Knask på ein fredag: Januar

  Det virkar for meg som om januar har gått ulideleg seint, men det kan ha vore at eg publiserte ein ny sak bortimot kvar einaste dag i desember... Uanskvett, det er fredag og eg skal nok eingong servere deg nye knask siste fredag kvar måned dette året også! Cornflakes anyone?

 • Luke 10: Julepenslar til Photoshop

  Det nærmar seg jul og om du har tenkt å dekorere bloggen din med julepynt eller liknande, kan innhaldet i luke 10 hjelpe deg litt på veg. I dag får du nemleg Photoshop-penslar (brushes) med julemotiv!

 • Knask på ein fredag: November

  Me er allereie komen til slutten av november. På ei side er det bra, på ei anna side e betyr det at me no går inn i ei stressande tid med innkjøp av gåver og vidare. Godt er det då at eg kan gje deg eit par-tre minuttar med knask som vertfall får dagen i dag til å virke avslappande og god!

 • Knask på ein fredag: September

  Roser er raude, fioler er blå og siste fredagen denne månaden inneheld mange fargerike knask så små... Til tross for huskjøp, flytting og andre udigitale hendingar har eg med militær presisjon likevel klart å samle saman litt fredagsknask denne fredagen også.

 • Knask på ein fredag: Juni

  Trass i nitidig bryllaupsforberedingar og sjølv med dårleg tid til verdsveven siste månaden, har eg likevel klart å rota saman noko knask til deg.

 • Knask på ein fredag: Mai

  Månaden med flest offisielle fridagar er plutseleg over og me ser allereie tilbake på den med sakn... Fortvilinga til tross, her er litt knask som kanskje kan få humøret opp på vegen att.

 • Designinspirasjon

  I løpet av den siste tida har eg snubla over eit par nye sider som kan gi inspirasjon til mange grafiske-/webdesignere der ute i det store intet. Eg har oppdatert link-arkivet mitt med nye inspirasjonskilder for både ditt og datt.