Knask på ein fredag: Juni

Trass i nitidig bryllaupsforberedingar og sjølv med dårleg tid til verdsveven siste månaden, har eg likevel klart å rota saman noko knask til deg.

Feilparkering

Trass i nitidig bryllaupsforberedingar og sjølv med dårleg tid til verdsveven siste månaden, har eg likevel klart å rota saman noko knask til deg.

Finurlege fine greier på nettet

Som vanleg har eg sider som eg synes hadde noko i seg, og som er verdt å fortelje vidare om. Du kan få lov til å tykkje annleis, men du om det… Enjoy!

We Are Boom

We Are Boom

We Are Boom er ein t-skjortebutikk som likar å gjere ting litt annleis i salsprosessen. Finn fram bindersen, spring avgarde og kjøp!

Matt Hamm

Matt Hamm

Matt Hamm er ein mann som aller helst vil illustrere alt og alle. Vevdesign er berre noko han gjer for å få tida til å gå…

Form + Function

Form + Function

Form + Function er i følgje dei sjølve eit design studio som baserar seg på interaktivitet. Eit lite studio med store idear.

Jeff Finley

Jeff Finley

Jeff Finley jobbar i Ohio fyrst og framst som illustratør, men er også ein dreven 3D-artist og jobar eindel med typografi, XHTML og CSS.

Creative Depart

Creative Depart

Ei side dedikert til å vise oss alle fine ting der ute, og kva det har å seie for oss. Alt frå kunst og mote til fotografi.

Design News

Design Newz

Handplukka nyhende innafor vevdesign og utvikling.

Tibe T Reklamebyrå

Tibe-T

Eit av Trondheim sine mest anerkjente reklamebyråer. Dei har i det siste vorten ekstra kjent gjennom deira stillingsannonse på YouTube. Om du endå ikkje har sett den, er det på tide!

Design Moves Me

Design Moves Me

Roy Vergara er ein veddesigner frå Houston som har design ganske så tett til hjarta.

Skrifter

Her er eit lite knippe med ganske så fine og dekorative skrifter som samstundes er gratis:

Jos Buivenga

Jos Buivenga

Jos Buivenga har ni av sine skrifter tilgjengeleg for gratis nedlasting på hans nettstad. Stikk gjerne innom hans Flickr-side og sjå skriftene hans i bruk.

Days Typeface

days

Dette er ei gratis skrift designa av Aleksey Maslov, Ivan Gladkikh og Alexandr Kalachëv.

VAL™

VAL™

Ei særeigen skrift frå Font Fabric til gratis nedlasting.

Stop-motion: Post it

Ikoner

moneyfolder

Money Folder Iconset, Pixelspread

Brusher

30 Drippy Sprays 

Drippy Sprays, Webdesigner Depot

Ein litan ting til slutt

Sidan eg no dreg på ferie i tre veker, er det uklårt om det vert så mykje knask ved neste månads slutt. Noko kjem det nok sikkert til å vere, men no er du vertfall forberedt. Det einaste som er sikkert, er at eg då er vorten ein ekte mann, if you catch my drift…

God sumar til alle mine lesarar!

3 Comments

Takker for det! Det var ein ubeskriveleg deilig dag! Nyter kveitebrødsdagane i 35 graders varme i Kemer, Tyrkia. Snakkes plutseleg når me kjem att til Bergen!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.