Knask på ein fredag, veke 9


Enten du lik­er det ikkje er det berre to dagar til måndag, men for å feire at nok ei hard arbei­dsveke er over er det på sin plass at det kjem noko knask frå meg på ein fredag som denne. Det einaste me manglar no er eit snev av vår…

Det er visst trist i den moderne verda…

Ofte er det sagt at «Design is all that mat­ters», men skal me tru nettstaden Unhap­py Hip­sters ser det ganske så trist ut i den mod­erne ver­da med all desig­nen som omfam­nar oss. Fine bileter, men triste folk med andre ord. Uan­skvett er det verdt eit besøk!

Jeffrey Way

Jef­frey Way er ein driftig her­re­mann. Han er skribent for Net­tuts+ og admin­is­tra­tor på The­me­For­est og Code­Canyon. I til­legg til dette har han også sin eigen blogg der han pøs­er ut med myk­je forskjel­lig knask innimellom.

Hjulet – ei genial oppfinning

Hadde det ikkje vore for denne oppfinninga hadde me ikkje fått bilen, og logoane til bil­pro­dusen­tane hadde ikkje sett dagens lys. Instant Shift har pre­sen­tert utviklin­ga på logoane til dei største pro­dusen­tane ver­da over. Noko for deg som både har inter­esse for bil og design her altså…

Friday Fresh Free Fonts

Kva seier du til å få eit par-tre gratis skrifter servert kvar fredag? Abduzee­do har ein annan vri på min fredagss­palte, nem­leg det å pre­sen­tere eit liten bunke med skrifter som du kan laste ned gratis. Denne bør bok­merkast om du er glad i skrifter!

Brusher til Photoshop

Det ser ut til at det finst spal­ter for kvar ein dag på net­tet. Eg har mitt knask på freda­gar, mens Bit­tBox del­er ut gratis brush­er til Pho­to­shop på tys­da­gar. Enjoy!

Aldri ein fredag utan…

Ja, det er nok snakk om ikon­er. Web Icon Set tilbyr gratis ned­last­ing og fri bruk av deira flotte net­tbu­tikk-ikon. Kan leg­gje til at dei også har mange andre slike sett som du kan laste ned. Klikk og bruk!

God helg!

Skal du ut å køyre i hel­ga, så køyr varsamt; det kan vere radiostyrte bilar ute på vegane!


Eitt svar til “Knask på ein fredag, veke 9”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: