In Rainbows

Ja, då er det klart folkens, etter 4 års ventetid på «oppfølgeren» til Hail To The Thief, er no Radiohead heilt klar med nytt album.

Radiohead - In Rainbows

Ja, då er det klart folkens, etter 4 års ventetid på «oppfølgeren» til Hail To The Thief, er no Radiohead heilt klar med nytt album. Dette vart posta på deira offisielle blogg i går (altså 1. oktober):

Hello everyone.
Well, the new album is finished, and it’s coming out in 10 days;
We’ve called it In Rainbows.
Love from us all. 

Jonny

Utgivelsesdato er 10. oktober i følge nettsida deira. Dette gjelder dog kun den digitale versjonen, altså nedlastbare versjonen av albumet. Diskboks-versjonen (så dei kalla det) kjem ut den 3. desember. Det som er spesielt med dette albumet er at du sjølv kan betale det du vil for det. Når du skal godkjenne kjøpet, er det kun eit spørsmålstegn ved prisen. Trykker du på det får du opp: «It’s Up To You». Klikker du ein gong til, oppdaterer sida seg med orda «It’s Really Up To You» (sitert Time Magazine).

Eg kan ikkje akkurat legga skjul på at eg gleder meg! Må nok holde ut til 3. desember, både pga. størrelsen av min foreløpige pengebeholdning, og fordi eg sjølvsagt har lyst på Diskboxen med dobbeltalbum, og to LP’er :D

Relaterte linker:

(Oppdatert/justert, 2. oktober)

2 Comments

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.