In Rainbows


Radiohead - In Rainbows

Ja, då er det klart folkens, etter 4 års ven­tetid på «oppføl­geren» til Hail To The Thief, er no Radio­head heilt klar med nytt album. Dette vart pos­ta på deira off­isielle blogg i går (alt­så 1. oktober):

Hel­lo everyone.
Well, the new album is fin­ished, and it’s com­ing out in 10 days;
We’ve called it In Rainbows.
Love from us all. 

Jon­ny

Utgivelses­da­to er 10. okto­ber i følge nettsi­da deira. Dette gjelder dog kun den dig­i­tale ver­sjo­nen, alt­så ned­last­bare ver­sjo­nen av albumet. Diskboks-ver­sjo­nen (så dei kalla det) kjem ut den 3. desem­ber. Det som er spe­sielt med dette albumet er at du sjølv kan betale det du vil for det. Når du skal god­kjenne kjøpet, er det kun eit spørsmål­stegn ved prisen. Trykker du på det får du opp: «It’s Up To You». Klikker du ein gong til, opp­dater­er sida seg med orda «It’s Real­ly Up To You» (sitert Time Mag­a­zine).

Eg kan ikkje akku­rat leg­ga skjul på at eg gled­er meg! Må nok holde ut til 3. desem­ber, både pga. stør­relsen av min foreløpige penge­be­hold­ning, og for­di eg sjølvsagt har lyst på Diskbox­en med dobbeltal­bum, og to LP’er :D

Relaterte linker:

(Oppdatert/justert, 2. oktober)

,

2 svar til “In Rainbows”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: