Verden er ond!


Frå filmen «Heima»

Var innom det islandske ban­det Sig­ur Rós sine heimesider her ein dag i førre veke, og såg til min store glede at doku­men­tarfil­men deira «Heima» skulle visast på stort ler­ret under BIFF (Bergen Inter­nasjonale Film­fes­ti­val) no den 20. okto­ber. Pirrande!

Og no på fredag fekk eg ein tele­fon frå søsken­bar­net mitt (som i likhet med meg er rel­a­tivt stor fan av ban­det) der han for­t­alde den store nyhei­ta om at ban­det skulle opp­tre, live, i KP1 i forkant av film­framvis­ninga. Eg kjende blodet bruse av glede, og om ikkje eg svevde eit par cen­time­ter over bakken frå før av, så gjorde eg vert­fall det der og da. Med den store kon­ser­top­plevelsen i Oslo i fjor som­mer friskt i min­net, så var dette stort! Dette måtte då vere for godt til å vere sant!

Jo, det var sant, dei skulle komme til Norge og Bergen. Min­dre bra var det å bli påmin­na lau­rdags mor­gon at eg eg skulle i gull­bryllup denne dagen (alt­så 20. okto­ber), og ikkje kunne delta på begiven­heten i Bergen… Så mens eg sit­ter å småprater over ein kaf­fikopp og 38 sorter kake på eit hotell utan­for Sta­vanger, så får dere andre kose dere sålenge med ein minikon­sert og ein liten film…

, ,

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: