Drit og dra!


Nei, det er ikkje eit styt kraftut­trykk mot deg dette, men heller ei over­skrift for ein unyt­tig (evt. kan­skje nyt­tig) ting å dra med seg på den lange bil­turen frå Lin­desnes til Kirkenes. For du reis­er vel for­bi Nord­kapp om du først tar turen og veit at du har reiseut­styret i orden? Trav­elJohn Portable Uni­sex Toi­let X3 er så unyt­tig som det er genialt: Du får ein pakke med 3 «pisse-pos­er» du kan bruke om du ikkje får sjans til å stoppe ved Kram­bua for lensing.

Men når me likev­el er inne på over­skrifter: Den er vel ikkje heilt dekk­jande, i og med at dette er kun for å kunne lense væske, og ikkje, ja, du veit…

…og så over til noko heilt, heilt anna

Ellers går det vekk til til masse her i går­den. I dag er den førs­ta dagen sidan sist inn­legg eg har følt meg i våken nok til­stand til å fak­tisk få ned nokre ord her på sida. Dri­ver å mekker sam­men eit par web­sider og skal denne (eller neste veke) byr­je å dro­dle sam­men ei ny skrift.

I til­legg så hold­er me (alt­så min store hugleik og meg) på med eit aldri så lite oppuss­ing­spros­jekt, så ikkje kom her og tru at eg lig­ger på lat­si­da! :D

Ha ein strå­lande dag!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: