Drit og dra!

Nei, det er ikkje eit styt kraftuttrykk mot deg dette, men heller ei overskrift for ein unyttig (evt. kanskje nyttig) ting å dra med seg på den lange bilturen frå Lindesnes til Kirkenes. For du reiser vel forbi Nordkapp om du først tar turen og veit at du har reiseutstyret i orden?

Nei, det er ikkje eit styt kraftuttrykk mot deg dette, men heller ei overskrift for ein unyttig (evt. kanskje nyttig) ting å dra med seg på den lange bilturen frå Lindesnes til Kirkenes. For du reiser vel forbi Nordkapp om du først tar turen og veit at du har reiseutstyret i orden? TravelJohn Portable Unisex Toilet X3 er så unyttig som det er genialt: Du får ein pakke med 3 «pisse-poser» du kan bruke om du ikkje får sjans til å stoppe ved Krambua for lensing.

Men når me likevel er inne på overskrifter: Den er vel ikkje heilt dekkjande, i og med at dette er kun for å kunne lense væske, og ikkje, ja, du veit…

…og så over til noko heilt, heilt anna

Ellers går det vekk til til masse her i gården. I dag er den førsta dagen sidan sist innlegg eg har følt meg i våken nok tilstand til å faktisk få ned nokre ord her på sida. Driver å mekker sammen eit par websider og skal denne (eller neste veke) byrje å drodle sammen ei ny skrift.

I tillegg så holder me (altså min store hugleik og meg) på med eit aldri så lite oppussingsprosjekt, så ikkje kom her og tru at eg ligger på latsida! :D

Ha ein strålande dag!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.