Livets underfundigheter

Gått ei lita stund sidan sist oppdatering. Ting og tang har hindra meg i å fått lagt til noko som helst her på sida (Jepp, det har garantert noko med ISP’en å gjere…). Vel, kor skal eg begynne?

Gått ei lita stund sidan sist oppdatering. Ting og tang har hindra meg i å fått lagt til noko som helst her på sida (Jepp, det har garantert noko med ISP’en å gjere…). Vel, kor skal eg begynne?

Kan nemne at eg har møtt kongen av Noreg og Spania nyleg. I anledning KNM Fridtjof Nansens heimkomst frå byggjing i Spania bar det til Oslo med KNM Narvik for å ta i mot «Noregs nye stolthet» i dåpsbyen. Og slikt skjer jo sjølvklart ikkje uten pomp og prakt. Under kan du sjå meg, såvidt, stå oppstilt foran kongen (nr. 7 fra høgre). Artig.

Kongen på KNM Fridtjof Nansen

Ellers så feira eg bursdag sammen med folka i mi avdeling på båten. Eller det var kanskje ikkje akkurat for meg me feira, me hadde berre bakkspils. Men eg fekk vertfall bursdagssongen i gave på Zachen. Evig takknemleg for den!

Til slutt må eg komme med ein innrømmelse: Eg klare meg ikkje uten musikk, så eg gjekk til innkjøp av ein ny iPod i 30 gb-klassen. Savnet vart for stort. Den er virituelt døypt, og namnet vart Hiksteoluf jr. Namnet har den fått etter dens onkel, harddisken Hiksteoluf.

PS

Gjesteboka er no gjennoppstått frå den non-funksjonelle verda, og du kan igjen skrive inn dine ord ;-)

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.