Livets underfundigheter


Gått ei lita stund sidan sist opp­da­ter­ing. Ting og tang har hin­dra meg i å fått lagt til noko som helst her på sida (Jepp, det har garan­tert noko med ISP’en å gjere…). Vel, kor skal eg begynne?

Kan nemne at eg har møtt kon­gen av Noreg og Spania nyleg. I anled­ning KNM Fridtjof Nansens heimkomst frå byg­gjing i Spania bar det til Oslo med KNM Narvik for å ta i mot “Noregs nye stol­thet” i dåps­byen. Og slikt skjer jo sjølvk­lart ikkje uten pomp og prakt. Under kan du sjå meg, såvidt, stå opp­stilt foran kon­gen (nr. 7 fra høgre). Artig.

Kongen på KNM Fridtjof Nansen

Ellers så feira eg burs­dag sam­men med fol­ka i mi avdel­ing på båten. Eller det var kan­skje ikkje akku­rat for meg me feira, me hadde berre bakkspils. Men eg fekk vert­fall burs­dagssongen i gave på Zachen. Evig takknem­leg for den!

Til slutt må eg komme med ein innrøm­melse: Eg klare meg ikkje uten musikk, så eg gjekk til innkjøp av ein ny iPod i 30 gb-klassen. Savnet vart for stort. Den er vir­ituelt døypt, og nam­net vart Hik­ste­oluf jr. Nam­net har den fått etter dens onkel, hard­disken Hiksteoluf.

PS

Gjeste­bo­ka er no gjennopp­stått frå den non-funksjonelle ver­da, og du kan igjen skrive inn dine ord ;-)


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: