Stikkord: oppdatering

 • La oss skifte tema…

  Det er haust og tanken er å starte med meir eller mindre blanke ark når det kjem til bloggen min. Eg har lenge tenkt å forandre på bloggdesignet, men tida strekk ikkje til når det er ein perfeksjonist i førarsetet.

 • Ein ny start — på mange måtar

  Eg har lenge lurt på om eg skulle skifte ut designet på bloggen min. Som regel går det mykje tid på å prøve å finne det rette uttrykket, og som regel går det meste i bossbytta før det har sett dagens lys. Designet du ser no vart eit unnatak på alle måtar. Det vart satt saman i løpet av eit par korte, men effektive dagar foran PC-en. Utkast 12 av versjon 10 av the unborn chikken er ein realitet!

 • Framtida i dine hender

  Eg jobbar støtt og stadig med å forbetre nettsida mi slik at du som lesar og brukar finn fram til det du leitar etter og ynskjer å lese. Eg vil gjerne ha ei tilbakemelding på om eg når målet mitt, eller om det er ting som kanskje kunne vore annleis.

 • Pludder

  Ein kort oppsumering av ting som kjem.

 • Ein liten oppdatering

  Då har eg tatt ein liten justering på designet mitt igjen. Dette var strengt tatt ikkje nødvendig, men hadde lyst å minimalisere ting litt, samtidig som eg fekk alt inn i eit publiseringssystem.

 • Puh! Done deal!

  Då skal det aller meste vere i orden på sida mi, inkludert bloggen, gjesteboka og fotoalbummet. Men som alt her i verden så er det nok litt småbugs her og der. Så om du snubler over noko på din vei gjennom sidene min, gi meg eit lite vink, så skal Supermann komme å fikse.

 • Influensaen er her fortsatt…

  Har hatt internett sånn i rykk og napp i løpet av helga, men har ikkje hatt så altfor god til til å fikse opp i ting og tang. MEN, eg har vertfall fått opp ein fungerande blogg. Så du får fortsatt vente i spenning på at sida er heilt oppe å går :)

 • Work in progress

  Nope, det har bortimot fnatt og ingenting med nye prosjekter eg holder på med. Kun faglig jobbing. Altså, grunnen til at eg ikkje har fått oppdatert noko særleg i det siste har enkelt å greitt med jobben min å gjere. Der er det ganske masse å ta tak i no før jul.

 • Nemmen har du sett!

  Jaha, så har design-manien min vore på gong igjen og laga eit litt friskare design enn det som har vert siste månedane. For det forrige fekk ikkje akkurat så lang levetid akkurat. Men nok om det, les heller resten for å bli fortalt om alle dei fantastiske nye tinga som har dukka opp etter redesignet. Fantastisk er eit fint ord :)

 • Nye bilete i fotoalbumet

  I dag har eg justert fotoalbumet slik at det ser litt meir normalt ut, og slik at det skal vere enklare å navigere rundt i. Eg har også fiksa på menyen øverst på sida slik at det skal vere enklare å faktisk komme fram til fotoalbumet :)