La oss skifte tema…

Det er haust og tanken er å starte med meir eller mindre blanke ark når det kjem til bloggen min. Eg har lenge tenkt å forandre på bloggdesignet, men tida strekk ikkje til når det er ein perfeksjonist i førarsetet.

Det er haust og tanken er å starte med meir eller mindre blanke ark når det kjem til bloggen min. Eg har lenge tenkt å forandre på bloggdesignet, men tida strekk ikkje til når det er ein perfeksjonist i førarsetet.

Difor har eg i dag bestemt meg for at innhaldet skal tilbake i fokus, og heller nytta eit eksisterande temadesign til bruk på bloggen. Det er tilogmed responsivt…

Det trengs nokre justeringar her og der endå, men det kjem etterkvart. Fyrst og fremst vert det ein liten jobb å oversette alt frå engelsk til nynorsk…

Finn du rare ting her og der, er det berre til å ta kontakt!

4 Comments

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.