Stikkord: Wordpress

  • La oss skifte tema…

    Det er haust og tanken er å starte med meir eller mindre blanke ark når det kjem til bloggen min. Eg har lenge tenkt å forandre på bloggdesignet, men tida strekk ikkje til når det er ein perfeksjonist i førarsetet.

  • Knask på ein fredag, veke 5

    Eg stilte eit kort og enkelt spørmål på the unborn chikken si «fanside» på Facebook om eg burde starte å ha knask til deg kvar fredag. Responsen var ikkje enorm, men nok til at eg overtala meg sjølv til å gje deg det som veka byr på av fiffige ting eg finn på nettet. Eg får stupe i det!

  • Knask på ein fredag: November

    Me er allereie komen til slutten av november. På ei side er det bra, på ei anna side e betyr det at me no går inn i ei stressande tid med innkjøp av gåver og vidare. Godt er det då at eg kan gje deg eit par-tre minuttar med knask som vertfall får dagen i dag til å virke avslappande og god!

  • WordPress: Rock on!

    Om du er ein av dei som sit på gutte-/jenterommet og ikkje heilt får til dette med å få implementere ditt nye og fantastiske design inn i Wordpress, har eg funne boka som kanskje kan løyse dine utfordringar.

  • Ein liten oppdatering

    Då har eg tatt ein liten justering på designet mitt igjen. Dette var strengt tatt ikkje nødvendig, men hadde lyst å minimalisere ting litt, samtidig som eg fekk alt inn i eit publiseringssystem.