Knask på ein fredag, veke 5


Eg stilte eit kort og enkelt spør­mål på the unborn chikken si «fan­side» på Face­book om eg burde starte å ha knask til deg kvar fredag. Respon­sen var ikkje enorm, men nok til at eg over­ta­la meg sjølv til å gje deg det som veka byr på av fif­fige ting eg finn på net­tet. Eg får stupe i det!

Yaron Schoen

Eit ord: Lekkert! Nettstaden til Yaron Schoen er rett og slett ei fryd å sjå på og nav­igere seg gjen­nom. Som han sjølv seier, så kan det kan­skje kallast for magi det han lager, for flott er det! Denne sida er herved satt som bok­merke i knask-map­pa mi.

Work-killer

Det kan hende sje­fen min ser dette, men her kjem ei anbe­fal­ing på dagar med lite gje­vande arbei­de. Work-killer er ikkje ei fan­cy-smashy des­igna nett­side, men rett og slett ei side der du finn artige his­to­ri­ar og bilete frå det daglege som gjer livet litt lysare!

WordPress-snop

Myk­je bra kan seiast om Word­Press. Designet på admin­is­trasjons­de­len er ein ting eg likar ganske så godt. Det er enkelt, gre­it og intu­itivt. Om du er den som ynskjer å foran­dre på dette, kan 1st Web­de­sign­er hjepe deg på veg her. I dette inn­legget kan du lese meir innstik­ka du kan trenge for å få det meir etter din smak.

Stefan Velthuys

Kom inn på denne sida via ei lenkje på twit­ter som sa at denne man­nen hyl­la alle som nyt­ta mod­erne net­tle­sarar. Eg tenk­te at designet her måtte vere over mid­dels, og eg fekk rett. Ste­fan Velthuys har ei særs god og delikat nett­side! Om du ikkje likar at den er blå, kan du alltids skifte farge til grønn, bur­gun­der eller lilla!

Andreas Gravdal

Dette er nettsi­da til ein kam­er­at av meg, Andreas Grav­dal. Denne fyren har lang fart­stid som fore­dragshal­dar, og star­ta ved årsskiftet «eit slags kom­mu­nikasjons­byrå» der han står på eigne bein og tilbyr seg å halde fore­drag med fokus på iden­titet og sjølv­bilete  i ung­dom­skul­turen. Ein meget flink fyr med vik­tige spørsmål og bondevett!

Ikoner/skrifter

Sjølv om knas­ket kjem med raskare frekvens er det ikkje til å unngå å få med nokre ikon og skrifter på kjøpet. Eller ordet «kjøpe» er kan­skje feil å bruke i og med at alt eg lis­tar opp her er gratis…


3 svar til “Knask på ein fredag, veke 5”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: