Work in progress

Nope, det har bortimot fnatt og ingenting med nye prosjekter eg holder på med. Kun faglig jobbing. Altså, grunnen til at eg ikkje har fått oppdatert noko særleg i det siste har enkelt å greitt med jobben min å gjere. Der er det ganske masse å ta tak i no før jul.

Nope, det har bortimot fnatt og ingenting med nye prosjekter eg holder på med. Kun faglig jobbing. Altså, grunnen til at eg ikkje har fått oppdatert noko særleg i det siste har enkelt å greitt med jobben min å gjere. Der er det ganske masse å ta tak i no før jul.

«Men er det ikkje lenge til jul?» lurer du sikkert på. Jo sant nok det, men i bransjen min er det mange som liker å bli ferdig med julekort og andre finurlige ting (som f.eks julebøker osv…). Då går det litt ekstra tid.
Og så har eg problemer heime. Ikkje psykisk eller fysiske problemer, men rett og slett problemer med netttilkoblinga, og tilgangen til sida heimanfrå :)

Tenkte det var greitt å informere. Snakkast!

BTW: Det ser ut som bloggen min føkker med oss. Den linker til feil sider osv. Me fix some beautiful day…

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.