Work in progress


Nope, det har bor­ti­mot fnatt og ingent­ing med nye pros­jek­ter eg hold­er på med. Kun faglig job­bing. Alt­så, grun­nen til at eg ikkje har fått opp­datert noko sær­leg i det siste har enkelt å gre­itt med jobben min å gjere. Der er det ganske masse å ta tak i no før jul.

«Men er det ikkje lenge til jul?» lur­er du sikkert på. Jo sant nok det, men i bran­sjen min er det mange som lik­er å bli fer­dig med juleko­rt og andre fin­urlige ting (som f.eks jule­bøk­er osv…). Då går det litt ekstra tid.
Og så har eg prob­le­mer heime. Ikkje psykisk eller fysiske prob­le­mer, men rett og slett prob­le­mer med nett­tilkoblin­ga, og til­gan­gen til sida heimanfrå :)

Tenk­te det var gre­itt å informere. Snakkast!

BTW: Det ser ut som bloggen min føkker med oss. Den link­er til feil sider osv. Me fix some beau­ti­ful day…

,

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: