Nemmen har du sett!


Versjon 7

Jaha, så har design-manien min vore på gong igjen og laga eit litt friskare design enn det som har vert siste månedane. For det for­rige fekk ikkje akku­rat så lang lev­etid akku­rat. Men nok om det, les heller resten for å bli for­t­alt om alle dei fan­tastiske nye tin­ga som har duk­ka opp etter redesignet. Fan­tastisk er eit fint ord :)

Det gam­le designet skilte seg totalt ut frå alle tidli­gare design med sin mørke og dys­tre utform­ing og farge­bruk. Den nye er meir tilbake på unbornchikken.com sitt velk­jente og gode uttrykk :)

Det er ikkje berre designet som er nytt. Her er ting og tang eg kan informera om:

Skrift-o-matic

Dette er ein liten sak som gjer at du kan test-skrive med mine skrifter direk­te på nett. Hadde dette i ver­sjon 5.5 av sida, men denne er … eh … just bet­ter look­ing :) Test den ut her!

Siste prosjekt

Denne vil alltid holde deg opp­datert med siste pros­jekt innen­for design/webdesign, skrift­mak­eri og anna slikt som går under pros­jek­tar­beid. Den lig­ger alltid på top­pen på hovedsida.

Engelsk versjon

Og for dei som ikkje kan norsk, eller lik­er språket, kan du no lese om sidas innhold på gebrokkent og dårlig engel­sk her.

Og for dei som interesserer seg for det:

Sida er den første eg har laga som er full­s­tendig kom­pat­i­bel for Inter­net Explor­er (måtte gudene for­by), Fire­fox og Opera, og det kun med 1 enkelt stilark!

Kom gjerne med tilbakemeldinger på det nye design­er, både pluss/minus og ting som berre ikkje er til å god­ta. Eller sei hal­lo for den saks skyld.


2 svar til “Nemmen har du sett!”

  1. Dette var bare utrolig pent, marzhal! Fan­tastisk! Skjøn­ner ikke åssen du har klart å få far­gene til å passe slik, de fly­ter utrolig bra! Stå på!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: