Nemmen har du sett!

Versjon 7

Jaha, så har design-manien min vore på gong igjen og laga eit litt friskare design enn det som har vert siste månedane. For det for­rige fekk ikkje akku­rat så lang lev­etid akku­rat. Men nok om det, les heller resten for å bli for­t­alt om alle dei fan­tastiske nye tin­ga som har duk­ka opp etter redesignet. Fan­tastisk er eit fint ord :)

Det gam­le designet skilte seg totalt ut frå alle tidli­gare design med sin mørke og dys­tre utform­ing og farge­bruk. Den nye er meir tilbake på unbornchikken.com sitt velk­jente og gode uttrykk :)

Det er ikkje berre designet som er nytt. Her er ting og tang eg kan informera om:

Skrift-o-matic

Dette er ein liten sak som gjer at du kan test-skrive med mine skrifter direk­te på nett. Hadde dette i ver­sjon 5.5 av sida, men denne er … eh … just bet­ter look­ing :) Test den ut her!

Siste prosjekt

Denne vil alltid holde deg opp­datert med siste pros­jekt innen­for design/webdesign, skrift­mak­eri og anna slikt som går under pros­jek­tar­beid. Den lig­ger alltid på top­pen på hovedsida.

Engelsk versjon

Og for dei som ikkje kan norsk, eller lik­er språket, kan du no lese om sidas innhold på gebrokkent og dårlig engel­sk her.

Og for dei som interesserer seg for det:

Sida er den første eg har laga som er full­s­tendig kom­pat­i­bel for Inter­net Explor­er (måtte gudene for­by), Fire­fox og Opera, og det kun med 1 enkelt stilark!

Kom gjerne med tilbakemeldinger på det nye design­er, både pluss/minus og ting som berre ikkje er til å god­ta. Eller sei hal­lo for den saks skyld.

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

2 comments

  1. Dette var bare utrolig pent, marzhal! Fan­tastisk! Skjøn­ner ikke åssen du har klart å få far­gene til å passe slik, de fly­ter utrolig bra! Stå på!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.