Nemmen har du sett!

Jaha, så har design-manien min vore på gong igjen og laga eit litt friskare design enn det som har vert siste månedane. For det forrige fekk ikkje akkurat så lang levetid akkurat. Men nok om det, les heller resten for å bli fortalt om alle dei fantastiske nye tinga som har dukka opp etter redesignet. Fantastisk er eit fint ord :)

Versjon 7

Jaha, så har design-manien min vore på gong igjen og laga eit litt friskare design enn det som har vert siste månedane. For det forrige fekk ikkje akkurat så lang levetid akkurat. Men nok om det, les heller resten for å bli fortalt om alle dei fantastiske nye tinga som har dukka opp etter redesignet. Fantastisk er eit fint ord :)

Det gamle designet skilte seg totalt ut frå alle tidligare design med sin mørke og dystre utforming og fargebruk. Den nye er meir tilbake på unbornchikken.com sitt velkjente og gode uttrykk :)

Det er ikkje berre designet som er nytt. Her er ting og tang eg kan informera om:

Skrift-o-matic

Dette er ein liten sak som gjer at du kan test-skrive med mine skrifter direkte på nett. Hadde dette i versjon 5.5 av sida, men denne er … eh … just better looking :) Test den ut her!

Siste prosjekt

Denne vil alltid holde deg oppdatert med siste prosjekt innenfor design/webdesign, skriftmakeri og anna slikt som går under prosjektarbeid. Den ligger alltid på toppen på hovedsida.

Engelsk versjon

Og for dei som ikkje kan norsk, eller liker språket, kan du no lese om sidas innhold på gebrokkent og dårlig engelsk her.

Og for dei som interesserer seg for det:

Sida er den første eg har laga som er fullstendig kompatibel for Internet Explorer (måtte gudene forby), Firefox og Opera, og det kun med 1 enkelt stilark!

Kom gjerne med tilbakemeldinger på det nye designer, både pluss/minus og ting som berre ikkje er til å godta. Eller sei hallo for den saks skyld.

2 Comments

Dette var bare utrolig pent, marzhal! Fantastisk! Skjønner ikke åssen du har klart å få fargene til å passe slik, de flyter utrolig bra! Stå på!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.