Pandora Internet Radio

Tittelen seier det meste egentleg, bortsett frå den viktigaste eigenskapen, nemleg at det er du som styrer den. Ved å gå inn på nettsida til Pandora og registrere deg som bruker, får du opprette ubegrensa med såkalte radiostasjoner med musikken du liker.

Skjermbilete av musikktjenesten Pandora.

Tittelen seier det meste egentleg, bortsett frå den viktigaste eigenskapen, nemleg at det er du som styrer den. Ved å gå inn på nettsida til Pandora og registrere deg som bruker, får du opprette ubegrensa med såkalte radiostasjoner med musikken du liker.

Det vil seie i klartekst, at du velger anten favorittartist/-låt, så kjem det kun musikk i samme sjanger. Du kan også høyre på den uten å registrere deg, men då for kun eit par sanger, og uten muligheten til å lagre «radiostasjonen». Prøv!

PS: Om du må skrive inn postkode for USA, berre skriv inn eitt 5-sifra tal. Har ikkje testa dette sjølv i og med at eg registrerte meg før mange andre fant denne tjenesten, men kjenner eindel folk som har kome forbi problemet på den måten…

Gå til: www.pandora.com for ein ny musikkopplevelse!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.