Pandora Internet Radio

Skjermbilete av musikktjenesten Pandora.

Tit­te­len seier det meste egent­leg, bort­sett frå den vik­ti­gaste eigen­skapen, nem­leg at det er du som styr­er den. Ved å gå inn på nettsi­da til Pan­do­ra og reg­istrere deg som bruk­er, får du opprette ube­gren­sa med såkalte radiostasjon­er med musikken du liker.

Det vil seie i klartekst, at du vel­ger anten favorit­tartist/-låt, så kjem det kun musikk i samme sjanger. Du kan også høyre på den uten å reg­istrere deg, men då for kun eit par sanger, og uten muligheten til å lagre “radiostasjo­nen”. Prøv!

PS: Om du må skrive inn postkode for USA, berre skriv inn eitt 5‑sifra tal. Har ikkje tes­ta dette sjølv i og med at eg reg­istr­erte meg før mange andre fant denne tjen­esten, men kjen­ner ein­del folk som har kome for­bi prob­lemet på den måten…

Gå til: www.pandora.com for ein ny musikkopplevelse!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.