Har du sniffa på tanken?

Tanken på å lage ei eigen skrift? Då er der mogeleg min nye tutorial kan hjelpe deg litt på veg – det er vertfall det som er meininga bak den. Eg føler at den dekker det meste, men i og med at eg har laga skrifter før og brukt The Font Creator Program (dog ein tidlegare versjon enn den i tutorialen), så kan eg ikkje stå 100% inne for at den er sjølvforklarande. Ta i såfall kontakt eller kommenter feil og manglar med den.

Tanken på å lage ei eigen skrift? Då er der mogeleg min nye tutorial kan hjelpe deg litt på veg – det er vertfall det som er meininga bak den. Eg føler at den dekker det meste, men i og med at eg har laga skrifter før og brukt The Font Creator Program (dog ein tidlegare versjon enn den i tutorialen), så kan eg ikkje stå 100% inne for at den er sjølvforklarande. Ta i såfall kontakt eller kommenter feil og manglar med den.

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.