Skriftsnitt: Parallello


parallello

Det er tyde­leg at kreativiteten min beg­yn­ner å stige til nye nivå igjen. Men det er kan­skje på tide med tanke på at det nær­mar seg slut­ten på første­gong­sten­es­ta og at det snart er tilbake i full jobb igjen. Som du kan sjå av biletet over så er det snakk om eitt nytt skrift­snitt. Det andre på under ei veke. I present to you — Parallello!

Denne har egent­leg ligget i bakhovudet mitt ganske lenge, heilt sidan ein kald vårdag på skil­tet. Skil­tet er då navnet på landgangsvak­ta på fre­gat­ten. Attmed meg låg det eit par paller, og på dei fleste var det brent inn ting og tang av større og min­dre betyd­ning. Men det var ei palle som inter­esserte meg meir enn dei andre. Ikkje for­di den var finare eller den slags, men rett og slett for­di den hadde eit ord — green — skrive med ei ganske kul skrift.

Så eg bestemte meg for at den skulle eg jam­men meg få laga ei skrift­snitt av. Det tok som nem­nt litt tid, men her er den vert­fall: Last ned Par­al­lel­lo, eller test den ut her før nedlasting.


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: