Eberg


Eberg er ein ny artist fr? Island som speler Pop/Electronica

Lyst å høyre noko anna enn pop-en som går på VG-lista? Visst du i samme slen­gen likar Island og det det lan­det har å by på, inklud­ert dets yrande musikkmiljø, så er kan­skje vekas artist noko å set­ja seg ned å høyre på av og til. Som tit­te­len så vakker fortel­jer, så heit­ter vekas artist Eberg.

Som nevnt er Eberg island­sk. Gen­ren artis­ten leg­ger seg på er vel kalla pop, men det er også eit snev av elec­tron­i­ca i songane eg har høyrt gjen­nom. Det vil seie, dei fem som er tilgjen­gelege for ned­last­ing frå sida. Av dei 5 songane eg har høyrt, er det vel songane Sin­gle drop from sea, Plas­tic Lions og Stu­pid Hap­py Song som skiller seg ut til å vere dei beste. Sist­nem­nte er ein artig liten sak verdt å få med seg!

Debu­tal­bumet slapp han tidle­gare i år, og det kalla han for Voff Voff. Her vil du finne mange fine pop-per­ler, vert­fall det eg har høyrt gjen­nom dei små snut­tane som lig­ger i iTunes Music Store. Albumet har f?tt ein god del gode anmeldelser, noko som eg m? sei meg enig i at stemmer.

Så om du har iTunes så må du søke og høyre etter Eberg, og kan­skje få ein ide til neste CD-kjøp? Veit vert­fall ka eg skal investere i neste gang Platekom­p­isen open­bar­er seg foran meg, noko som den dessverre gjer litt for ofte…

Off­isiell heime­side: www.eberg.net.


2 svar til “Eberg”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: