Ein liten månad igjen

Då er det kun eit par veker igjen til eg igjen er ein fri og sivil mann igjen. Etter snart 12 måneder med unyttig slit og slavearbeid, er det igjen på tide å setje seg ned foran skjermen og tjene normal lønn igjen! Men først går turen til Svalbard med fregatten.

Då er det kun eit par veker igjen til eg igjen er ein fri og sivil mann igjen. Etter snart 12 måneder med unyttig slit og slavearbeid, er det igjen på tide å setje seg ned foran skjermen og tjene normal lønn igjen! Men først går turen til Svalbard med fregatten.

Skal prøve å holde dere oppdatert på turen, men det må nok bli i helgane når me ligger i uthavn og har internett-dekning. Skal også få tatt ein del bilete og legge ut på sida mi, men først må eg få tak i nytt kamera. Det gamle tok kvelden etter vel 7000 bileter og eit kraftig hardkjør på dei 7 hav :)

Men eg står fast ved valg av digitalt kompakt-kamera. IXUS 40’ien har vore utruleg bra, men den er jo ikkje på markedet lengre. Har lyst å fortsette med IXUS-serien, men flogene i lommeboka mi tyder på at det kan bli ein dyr affere. Så om du har tips til kva kamera eg bør kjøpe, til rundt 2000 småstein, er eg evig takknemleg for det!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.