Ein liten månad igjen


Då er det kun eit par vek­er igjen til eg igjen er ein fri og siv­il mann igjen. Etter snart 12 måned­er med unyt­tig slit og slavear­beid, er det igjen på tide å set­je seg ned foran skjer­men og tjene nor­mal lønn igjen! Men først går turen til Sval­bard med fre­gat­ten.

Skal prøve å holde dere opp­datert på turen, men det må nok bli i hel­gane når me lig­ger i uthavn og har inter­nett-dekn­ing. Skal også få tatt ein del bilete og legge ut på sida mi, men først må eg få tak i nytt kam­era. Det gam­le tok kvelden etter vel 7000 bileter og eit kraftig hard­kjør på dei 7 hav :)

Men eg står fast ved valg av dig­i­talt kom­pakt-kam­era. IXUS 40’ien har vore utru­leg bra, men den er jo ikkje på markedet lengre. Har lyst å fort­sette med IXUS-serien, men flo­gene i lom­me­bo­ka mi tyder på at det kan bli ein dyr affere. Så om du har tips til kva kam­era eg bør kjøpe, til rundt 2000 småstein, er eg evig takknem­leg for det!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: