Ein liten månad igjen

Då er det kun eit par vek­er igjen til eg igjen er ein fri og siv­il mann igjen. Etter snart 12 måned­er med unyt­tig slit og slavear­beid, er det igjen på tide å set­je seg ned foran skjer­men og tjene nor­mal lønn igjen! Men først går turen til Sval­bard med fre­gat­ten.

Skal prøve å holde dere opp­datert på turen, men det må nok bli i hel­gane når me lig­ger i uthavn og har inter­nett-dekn­ing. Skal også få tatt ein del bilete og legge ut på sida mi, men først må eg få tak i nytt kam­era. Det gam­le tok kvelden etter vel 7000 bileter og eit kraftig hard­kjør på dei 7 hav :)

Men eg står fast ved valg av dig­i­talt kom­pakt-kam­era. IXUS 40’ien har vore utru­leg bra, men den er jo ikkje på markedet lengre. Har lyst å fort­sette med IXUS-serien, men flo­gene i lom­me­bo­ka mi tyder på at det kan bli ein dyr affere. Så om du har tips til kva kam­era eg bør kjøpe, til rundt 2000 småstein, er eg evig takknem­leg for det!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.