Jepp, eg er her endå

Eg har ikkje falt frå eller noko som helst. I’m still alive and kickin»! Tenkte eg skulle gi beskjed :) Vel, vel, sitter akkurat no på fregatten og har vakt i Longyearbyen på Svalbard. Veret er akseptabelt, men det finnes ikkje snev av varme her oppe, så det er med andre ord, ein ganske så kaldt opplevelse :)

Eg har ikkje falt frå eller noko som helst. I’m still alive and kickin»! Tenkte eg skulle gi beskjed :) Vel, vel, sitter akkurat no på fregatten og har vakt i Longyearbyen på Svalbard. Veret er akseptabelt, men det finnes ikkje snev av varme her oppe, så det er med andre ord, ein ganske så kaldt opplevelse :)

Skal skrive ein lengre avhandling om turen etter eg kjem heim att frå turen, når eg har dimma :) Masse bilete kan også dukke opp. Stay tuned!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.