Jepp, eg er her endå

Eg har ikkje falt frå eller noko som helst. I’m still alive and kickin’! Tenk­te eg skulle gi beskjed :) Vel, vel, sit­ter akku­rat no på fre­gat­ten og har vakt i Longyear­byen på Sval­bard. Veret er aksept­abelt, men det finnes ikkje snev av varme her oppe, så det er med andre ord, ein ganske så kaldt opplevelse :)

Skal skrive ein lengre avhan­dling om turen etter eg kjem heim att frå turen, når eg har dim­ma :) Masse bilete kan også dukke opp. Stay tuned!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.