Stikkord: Island

 • Gjørme, galskap og ein ørliten biltur

  Etter 2 veker i arbeidslivet etter endt sommerferie, er det vel på tide å oppsummere littegrann. Som eg lovte tidligere i sommer, kjem her eit «lite» tilbakeblikk på kva som har skjedd sidan sist.

 • Tidslinjer, sånn cirka…

  Jau, tross nær-gjørme-drukning-døden-opplevelse på Roskilde Festivalen, solbrenthet på Island og totalt 27 timer på flyplass/i fly siste 11 dager er eg fortsatt i live!! Ville berre at dykk kjære besøkjande skulle vite det, ettersom det ikkje er så alt for masse som har vore posta her på sida siste månedane.

 • Neste stopp: Island

  Har du nokon gong vore på Island? Om du har det, treng eg litt hjelp. Eg har nemleg tenkt meg ein liten svipptur oppom Island i sommar. Har sett på Super Jeep turane til Vatnajökull Tours som ein god ting å gjennomføre. Dette skjer på Sørlandet, og er mest på jakt etter ting som skjer på strekninga Reykjaví­k - Smyrlabjargarf¡rvirkjun (ved foten av Vatnajökull). Den blå lagune og Gullruta er også attraksjoner som eg har studert litt. Men er usikker på om det er ting eg ikkje veit om som eg BØR ta meg tid til å gjere.

 • Eberg

  Lyst å høyre noko anna enn pop-en som går på VG-lista? Visst du i samme slengen likar Island og det det landet har å by på, inkludert dets yrande musikkmiljø, så er kanskje vekas artist noko å setja seg ned å høyre på av og til. Som tittelen så vakker forteljer, så heitter vekas artist Eberg.

 • Spaserturen 2006: Hardangervidda

  Då var årets gutte-tur over. Denne gang var det Hardangervidda vest på tvers som stod på programmet. Ein liten tur på ca 75 kilometer som kjem til å verta huska for sola, hyttene og dei alltid like hyggelege gnagsåra...