Neste stopp: Island

Har du nokon gong vore på Island? Om du har det, treng eg litt hjelp. Eg har nemleg tenkt meg ein liten svipptur oppom Island i sommar. Har sett på Super Jeep turane til Vatnajökull Tours som ein god ting å gjennomføre. Dette skjer på Sørlandet, og er mest på jakt etter ting som skjer på strekninga Reykjaví­k – Smyrlabjargarf¡rvirkjun (ved foten av Vatnajökull). Den blå lagune og Gullruta er også attraksjoner som eg har studert litt. Men er usikker på om det er ting eg ikkje veit om som eg BØR ta meg tid til å gjere.

Jökulsárlón

Har du nokon gong vore på Island? Om du har det, treng eg litt hjelp. Eg har nemleg tenkt meg ein liten svipptur oppom Island i sommar. Har sett på Super Jeep turane til Vatnajökull Tours som ein god ting å gjennomføre. Dette skjer på Sørlandet, og er mest på jakt etter ting som skjer på strekninga Reykjaví­k – Smyrlabjargarf¡rvirkjun (ved foten av Vatnajökull). Den blå lagune og Gullruta er også attraksjoner som eg har studert litt. Men er usikker på om det er ting eg ikkje veit om som eg BØR ta meg tid til å gjere.

Så om du har tips, ver vennleg å kommentere under. Kva er verdt å bruke tid (og evt. penger) på, og kva er definitivt berre til å sløyfe?

PS: Bildet er forresten tatt av Luís Rodríguez Baena, og er henta frå Google Earth.

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.