Video frå skiseilkurset lagt ut

For dei som hugsar at eg skreiv ein liten snutt om skiseil-kurset eg var med på her om dagen, kan no få sjå levande bilete (ooh!) frå det. DNT-Ung har nemleg lagt ut ein video av begivenheitane på Finse/Hardangerjøkulen.

Video fr? skiseilinga p? Finse

For dei som hugsar at eg skreiv ein liten snutt om skiseil-kurset eg var med på her om dagen, kan no få sjå levande bilete (ooh!) frå det. DNT-Ung har nemleg lagt ut ein video av begivenheitane på Finse/Hardangerjøkulen.

Eg har også fiksa slik at linken til mine bileter er fullt operativ. Så slenger ved dei samme lenkjene som førre innlegg om skiseilinga under, sidan dei er like relaterte. Enjoy!

Relaterte lenkjer

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.