Gurglekokogerio? Ed?


Ey, Ed! Congrats!

Ikkje enkelt å kom­ma på ein dekk­jande tit­tel på innholde i dagens inn­legg, så eg put­ta på det første og raraste eg kom på…

Først må eg få grat­ulere Ed O’Brien (biletet) med over­stått 39 års­dag. Han hadde dag den 15. april, men som den etter­slen­garen eg er, så tar eg det i dag i stedet.

Ellers må eg få informere dei som ikkje allereie er reg­istr­ert og funne nyt­ten av nettst­edet Facebook.com. Har vore reg­istr­ert der ei stund no, og funne ganske mange gam­le klassekamerater/veninner og ellers kjente på ganske kort tid. Om du har vore bor­ti Myspace så er det ganske likt, dog på ein meir nor­mal, kon­trollert og meir sivilis­ert måte å møte nye og gam­le folk på :)

PS: Om du har gam­le hugleiks­brev (kjærlighets­brev ) lig­g­jande å slen­ga i ei krå, ikkje nøl med å sen­da meg (spør etter adresse på mail eller noko) ein god kopi eller orginalen til min og broderns kaféprosjekt…

PS 2: Fotoal­bumet mitt har fått influ­en­sa igjen. Job­ber med sak­en. Litt vertfall :)

Ha ein ellers strå­lande dag!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: