Gurglekokogerio? Ed?

Ey, Ed! Congrats!

Ikkje enkelt å kom­ma på ein dekk­jande tit­tel på innholde i dagens inn­legg, så eg put­ta på det første og raraste eg kom på…

Først må eg få grat­ulere Ed O’Brien (biletet) med over­stått 39 års­dag. Han hadde dag den 15. april, men som den etter­slen­garen eg er, så tar eg det i dag i stedet.

Ellers må eg få informere dei som ikkje allereie er reg­istr­ert og funne nyt­ten av nettst­edet Facebook.com. Har vore reg­istr­ert der ei stund no, og funne ganske mange gam­le klassekamerater/veninner og ellers kjente på ganske kort tid. Om du har vore bor­ti Myspace så er det ganske likt, dog på ein meir nor­mal, kon­trollert og meir sivilis­ert måte å møte nye og gam­le folk på :)

PS: Om du har gam­le hugleiks­brev (kjærlighets­brev ) lig­g­jande å slen­ga i ei krå, ikkje nøl med å sen­da meg (spør etter adresse på mail eller noko) ein god kopi eller orginalen til min og broderns kaféprosjekt…

PS 2: Fotoal­bumet mitt har fått influ­en­sa igjen. Job­ber med sak­en. Litt vertfall :)

Ha ein ellers strå­lande dag!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.