Gurglekokogerio? Ed?

Ikkje enkelt å komma på ein dekkjande tittel på innholde i dagens innlegg, så eg putta på det første og raraste eg kom på…

Ey, Ed! Congrats!

Ikkje enkelt å komma på ein dekkjande tittel på innholde i dagens innlegg, så eg putta på det første og raraste eg kom på…

Først må eg få gratulere Ed O’Brien (biletet) med overstått 39 årsdag. Han hadde dag den 15. april, men som den etterslengaren eg er, så tar eg det i dag i stedet.

Ellers må eg få informere dei som ikkje allereie er registrert og funne nytten av nettstedet Facebook.com. Har vore registrert der ei stund no, og funne ganske mange gamle klassekamerater/veninner og ellers kjente på ganske kort tid. Om du har vore borti Myspace så er det ganske likt, dog på ein meir normal, kontrollert og meir sivilisert måte å møte nye og gamle folk på :)

PS: Om du har gamle hugleiksbrev (kjærlighetsbrev ) liggjande å slenga i ei krå, ikkje nøl med å senda meg (spør etter adresse på mail eller noko) ein god kopi eller orginalen til min og broderns kaféprosjekt…

PS 2: Fotoalbumet mitt har fått influensa igjen. Jobber med saken. Litt vertfall :)

Ha ein ellers strålande dag!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.