Stikkord: veiledninger

 • Få det inn med teskjei

  Som ein ihuga grafisk designer møter man stadig på nye utfordringar innanfor denne sjangeren. Står man fast pleier man å søkje informasjon og hjelp av anten medarbeidarar eller rett og slett spørre Google. Om man vil gå direkte til gode resultat, kan eg anbefale veiledningssidene (tutorialsene) til Envato.

 • Seigheit er ein, eh, artig ting

  Det tok litt tid, men etter at bloggen min rauk til honen tidlegare i haust, så forsvant det meste av bileta som låg på sida mi. Fotoalbumet har vore inn og ut av sjukestova, men eg kan rapportere at den er på betringens veg, og vil verta utskriven om kun kort tid.

 • Ein liten oppdatering

  Då har eg tatt ein liten justering på designet mitt igjen. Dette var strengt tatt ikkje nødvendig, men hadde lyst å minimalisere ting litt, samtidig som eg fekk alt inn i eit publiseringssystem.

 • Har du sniffa på tanken?

  Tanken på å lage ei eigen skrift? Då er der mogeleg min nye tutorial kan hjelpe deg litt på veg - det er vertfall det som er meininga bak den. Eg føler at den dekker det meste, men i og med at eg har laga skrifter før og brukt The Font Creator Program (dog ein tidlegare versjon enn den i tutorialen), så kan eg ikkje stå 100% inne for at den er sjølvforklarande. Ta i såfall kontakt eller kommenter feil og manglar med den.