Seigheit er ein, eh, artig ting


skjermskudd.jpg

Det tok litt tid, men etter at bloggen min rauk til honen tidle­gare i haust, så forsvant det meste av bile­ta som låg på sida mi. Fotoal­bumet har vore inn og ut av sjukesto­va, men eg kan rap­portere at den er på betrin­gens veg, og vil ver­ta utskriv­en om kun kort tid.

Det som er endå meir pos­i­tivt, i alle fall for dei av dykk som har lyst å læra å lage skrifter, er at eg i dag har fått opp att bile­ta som mangla på min veiled­ning som omhand­lar akku­rat det emnet. Har også justert tek­sten litt her og der, men det er mest sannsyn­leg at du ikkje legg merke til.

Så no er det ingen unnsjyld­ning… Oi, skriv­eleif. Orsak: Unnskyld­ning for ikkje å byr­je å vidareutvikle kreativiteten ved å lage litt nye skrifter no og då. Kan vert­fall røpe såpass at det snart også vil komme ei eller fleire nye skrifter frå min kant av skjermen.

Ha ein fort­satt god dag/kveld/natt!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: