Puh! Done deal!

Forhandstitt p? skriftsnittet Linjorisk

Då skal det aller meste vere i orden på sida mi, inklud­ert bloggen, gjeste­bo­ka og fotoal­bum­met. Men som alt her i ver­den så er det nok litt småbugs her og der. Så om du snubler over noko på din vei gjen­nom sidene min, gi meg eit lite vink, så skal Super­mann komme å fikse.

Det einaste eg veit som må fik­ses på, er arkivet mitt på grafisk/webdesign sida mi. Denne er ikkje så alt­for pri­or­itert, så det kan ta litt tid å få den opp. Akku­rat no job­ber eg fulltid, som oftast lange dager med over­tid, og då vert det ikkje tid til så myk­je anna enn jobben, spise og sove.

Er det i det heile tatt noko nytt på gong?

Jau, kan vel seie det. Eg har påb­eg­y­nt arbei­det med to nye skrifter. Begge er teik­na, og den eine er vek­toris­ert, og stort sett klar. På den andre gjen­står stort sett (ein liten dèja vu der, gitt) det meste. Så følg med!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.