Puh! Done deal!


Forhandstitt p? skriftsnittet Linjorisk

Då skal det aller meste vere i orden på sida mi, inklud­ert bloggen, gjeste­bo­ka og fotoal­bum­met. Men som alt her i ver­den så er det nok litt småbugs her og der. Så om du snubler over noko på din vei gjen­nom sidene min, gi meg eit lite vink, så skal Super­mann komme å fikse.

Det einaste eg veit som må fik­ses på, er arkivet mitt på grafisk/webdesign sida mi. Denne er ikkje så alt­for pri­or­itert, så det kan ta litt tid å få den opp. Akku­rat no job­ber eg fulltid, som oftast lange dager med over­tid, og då vert det ikkje tid til så myk­je anna enn jobben, spise og sove.

Er det i det heile tatt noko nytt på gong?

Jau, kan vel seie det. Eg har påb­eg­y­nt arbei­det med to nye skrifter. Begge er teik­na, og den eine er vek­toris­ert, og stort sett klar. På den andre gjen­står stort sett (ein liten dèja vu der, gitt) det meste. Så følg med!

, ,

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: