Puh! Done deal!

Då skal det aller meste vere i orden på sida mi, inkludert bloggen, gjesteboka og fotoalbummet. Men som alt her i verden så er det nok litt småbugs her og der. Så om du snubler over noko på din vei gjennom sidene min, gi meg eit lite vink, så skal Supermann komme å fikse.

Forhandstitt p? skriftsnittet Linjorisk

Då skal det aller meste vere i orden på sida mi, inkludert bloggen, gjesteboka og fotoalbummet. Men som alt her i verden så er det nok litt småbugs her og der. Så om du snubler over noko på din vei gjennom sidene min, gi meg eit lite vink, så skal Supermann komme å fikse.

Det einaste eg veit som må fikses på, er arkivet mitt på grafisk/webdesign sida mi. Denne er ikkje så altfor prioritert, så det kan ta litt tid å få den opp. Akkurat no jobber eg fulltid, som oftast lange dager med overtid, og då vert det ikkje tid til så mykje anna enn jobben, spise og sove.

Er det i det heile tatt noko nytt på gong?

Jau, kan vel seie det. Eg har påbegynt arbeidet med to nye skrifter. Begge er teikna, og den eine er vektorisert, og stort sett klar. På den andre gjenstår stort sett (ein liten dèja vu der, gitt) det meste. Så følg med!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.