God Jul!

Den var særdeles etterlengta. Julestemninga. Men etter 3 måneder med julemas, tusenvis av millimeter med regn og sur vind og gradestokk som viser seinsommertemperaturar, så kom den omsider til meg også. Det skulle ikkje meir til enn å kome heim til julepynta hus hos ho mor og han far. Difor syns eg det er på sin plass å ynskje alle besøkande her på sida, kjente som ukjente, ei riktig godt jul!

Den var særdeles etterlengta. Julestemninga. Men etter 3 måneder med julemas, tusenvis av millimeter med regn og sur vind og gradestokk som viser seinsommertemperaturar, så kom den omsider til meg også. Det skulle ikkje meir til enn å kome heim til julepynta hus hos ho mor og han far. Difor syns eg det er på sin plass å ynskje alle besøkande her på sida, kjente som ukjente, ei riktig godt jul!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.