Stikkord: iPod

 • Kva betyr eigentleg namnet?

  Har du nokongong lurt på kvifor Firefox har fått det namnet det har? Eller kvifor Apple kalla musikkspelaren sin for nettopp iPod og ikkje f.eks. TuneyTune?

 • Morgonstemning har gull i munn

  Som alle andre norske ungdommar, stod eg i går opp über tidleg, nærare bestemt klokka 07.24. Tok på meg godt med klede (det var fint med utruleg kaldt ute), putta øyrepluggane frå iPoden inn i øyro, flekka med meg EOS'en min, og vandra til bussen. Vel framme i sentrum gjekk eg rundt og fanga inn den folketomme byen via linsa på kameraet. Resultatet av mi ferd kan sjåast over eller i fotoalbumet (trykk deretter på biletet for å sjå fleire...) mitt. Enjoy.

 • Livets underfundigheter

  Gått ei lita stund sidan sist oppdatering. Ting og tang har hindra meg i å fått lagt til noko som helst her på sida (Jepp, det har garantert noko med ISP'en å gjere...). Vel, kor skal eg begynne?

 • iPod Eutonium — R.I.P

  Så var ein ny epoke over. Siste lyd er sprunge ut av dets plugger. Etter ein lang kamp mot den grufulle stillheit, så m?tte den gi tapt. Min kjære iPod Eutonium har, etter tre år med underholdning, sovna inn.