iPod Eutonium — R.I.P


Så var ein ny epoke over. Siste lyd er sprunge ut av dets plug­ger. Etter ein lang kamp mot den gru­fulle still­heit, så m?tte den gi tapt. Min kjære iPod Euto­ni­um har, etter tre år med under­hold­ning, sov­na inn.

Akku­rat no skjøn­ner eg ikkje kor­leis eg kunne klart meg uten den i min lomme. Den har vore med meg på det meste; Ferie, jogge­tur­er, fylleslag, båt­tur­er fra Oslo til Kirkenes, ja, stort sett over­alt. Slik situ­asjo­nen er i dag, med tanke på at eg ikkje har den aller største løn­na (første­gangst­jen­esten er IKKJE å anbe­fale med tanke på rik­som…), så kan det bli ei stund til neste gang eg får musikk servert inn i øyro.

Og om ikkje det var nok med eitt fast inve­tar som går bort, så kan eg leg­gje til at den samme sjeb­nen har råka Hik­ste­oluf, min kjære bær­bare harddisk.

Rest in Peace, my companions!

,

Eitt svar til “iPod Eutonium — R.I.P”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: