iPod Eutonium – R.I.P

Så var ein ny epoke over. Siste lyd er sprunge ut av dets plugger. Etter ein lang kamp mot den grufulle stillheit, så m?tte den gi tapt. Min kjære iPod Eutonium har, etter tre år med underholdning, sovna inn.

Så var ein ny epoke over. Siste lyd er sprunge ut av dets plugger. Etter ein lang kamp mot den grufulle stillheit, så m?tte den gi tapt. Min kjære iPod Eutonium har, etter tre år med underholdning, sovna inn.

Akkurat no skjønner eg ikkje korleis eg kunne klart meg uten den i min lomme. Den har vore med meg på det meste; Ferie, joggeturer, fylleslag, båtturer fra Oslo til Kirkenes, ja, stort sett overalt. Slik situasjonen er i dag, med tanke på at eg ikkje har den aller største lønna (førstegangstjenesten er IKKJE å anbefale med tanke på riksom…), så kan det bli ei stund til neste gang eg får musikk servert inn i øyro.

Og om ikkje det var nok med eitt fast invetar som går bort, så kan eg leggje til at den samme sjebnen har råka Hiksteoluf, min kjære bærbare harddisk.

Rest in Peace, my companions!

1 Comment

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.