iPod Eutonium — R.I.P

Så var ein ny epoke over. Siste lyd er sprunge ut av dets plug­ger. Etter ein lang kamp mot den gru­fulle still­heit, så m?tte den gi tapt. Min kjære iPod Euto­ni­um har, etter tre år med under­hold­ning, sov­na inn.

Akku­rat no skjøn­ner eg ikkje kor­leis eg kunne klart meg uten den i min lomme. Den har vore med meg på det meste; Ferie, jogge­tur­er, fylleslag, båt­tur­er fra Oslo til Kirkenes, ja, stort sett over­alt. Slik situ­asjo­nen er i dag, med tanke på at eg ikkje har den aller største løn­na (første­gangst­jen­esten er IKKJE å anbe­fale med tanke på rik­som…), så kan det bli ei stund til neste gang eg får musikk servert inn i øyro.

Og om ikkje det var nok med eitt fast inve­tar som går bort, så kan eg leg­gje til at den samme sjeb­nen har råka Hik­ste­oluf, min kjære bær­bare harddisk.

Rest in Peace, my companions!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

1 comment

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.