Categories
Personleg

So long, KNM Narvik!

Så der, då var eg endelig kome meg av bal­ja og tilbake til det nor­male igjen. Kan trygt seie at det er deilig å komme tilbake til land­jor­da og endelig ha nok penger til meir enn smør på brød­ski­va. Dog det var ein smule vemodig å gå over landgan­gen for siste gang etter såpass lang tid ombord, og etter så mange opplevelser. Opplevelser eg mest sannsyn­leg aldri ville opplevd uten å ha tjen­estegjort på KNM Narvik.

Categories
Musikk Personleg

Livets underfundigheter

Gått ei lita stund sidan sist opp­da­ter­ing. Ting og tang har hin­dra meg i å fått lagt til noko som helst her på sida (Jepp, det har garan­tert noko med ISP’en å gjere…). Vel, kor skal eg beg­ynne?

Categories
Fotografi Personleg

Nye bilete i albumet

Har atter ein gong kome meg heim att frå tokt med KNM Narvik. Denne gan­gen seilte me ruta som alle hur­tigrutene seil­er til daglig, nem­leg frå Bergen til Kirkenes. Det var ein used­van­leg vakker tur.

Categories
Datateknologi Grafikk/design Personleg

Nytt design og bloggingsystem

Ey! Då har da klik­ka for meg igjen, og eg har tuk­la med HTML og CSS koden min igjen… Resul­tatet ser du vel foran deg, så det er vel ikkje så myk­je meir å fortel­la om akku­rat det.