Nye bilete i albumet


Har atter ein gong kome meg heim att frå tokt med KNM Narvik. Denne gan­gen seilte me ruta som alle hur­tigrutene seil­er til daglig, nem­leg frå Bergen til Kirkenes. Det var ein used­van­leg vakker tur.

Aldri hadde eg trudd Nord-Norge skulle vere så fint på denne årsti­da. Men sjølv om veret viste seg frå si aller beste side, var det likev­el fort­satt brunt og grått land­skap over alt. Men frå havsi­da (nytt ord frå i dag av…) kunne eg få tatt masse flotte naturbilete.

Har sam­la sam­men eit par bilete frå turen i fotoal­bumet mitt. Blant anna frå Kirkenes, Bar­entshavet, Trom­sø, Trollfjor­den, for å nemne nokre av plas­sane me besøkte.


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: