Knask på ein fredag: Juli

Til tross for agurktid i daglegpressa, er det ikkje snakk om slikt i avdelinga for knask som ligg ute på nettet. Forsyn deg med gratis skrifter, ikoner og anna snadder for augo og hjernen eg har funne i juli!

Pick Ass

Til tross for agurktid i daglegpressa, er det ikkje snakk om slikt i avdelinga for knask som ligg ute på nettet. Forsyn deg med gratis skrifter, ikoner og anna snadder for augo og hjernen eg har funne i juli!

Evgeny Kiselev

Evgeny Kiselev

Evgeny Kiselev er ein russisk illustratør som verkeleg kan sine saker, og har blant andre Billboard, Computer Arts og D&G på klientlista.

40+15 kreative designløysingar på visittkort

Visittkort

Creative Nerds har funne fram til 40 visittkortdesign som ikkje akkurat passar inn med resten av visittkorta du har fått rundtomkring. Om du ikkje like slike fancy kort, sjekk ut Web Design Ledger sitt innlegg med 15 meir minimalistiske visittkort

Manipulert? Verkeleg?

eeopma-44

Instant Shift har tatt ein oppsamling og kome fram til 80 fantastiske biletmanipuleringar som er vert å få med seg.

50 gode eksempler på informasjonsgrafikk

USPS Mail 1

Francesco Mugnai har laga til ein oversikt over 50 ganske så gode eksempler på informasjonsgrafikk. Alt frå statistikk på kva du får i postkassa di, beste øl i USA, til oversikt over korleis vatnet frå toalettet går sin runddans og endar opp i glasset du drikk av…

Zion Graphics

Zion Graphics

Zion Graphics består av tre kreative hovuder og held til i Stockholm. Kundane deira er for det meste plateselskap/artistar, og dermed er mange av deira design platerelatert. Dei har også eindel logoarbeid som er verd å få med seg.

Lukeparkering skal ikkje vere lett

Gratis knask på tampen

Ikoner

Skrifter

Til me snakkast att: Kos deg vidare med is i det ustabile veret. Eventuelt stikk innom Don’t even reply for ein livsforlengande latter!

2 Comments

Takker for det! «Unbornchikken» er henta fra teksten til songen «Paranoid Android» av gruppa Radiohead utifrå cover-heftet som fylgjde med albumet «OK Computer». Enkelt og greitt :D

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.