Stikkord: fredag

 • Kom snø, og du skal fritt falle…

  Det er endeleg fredag! Mange startar vinterferien i dag, men for andre er den ikkje-eksisterande. For dei som fell i sistnemde kategori kjem det her noko digitalt knask!

 • Knask på ein fredag: Mai

  Det er siste dag i månaden med flestfridagar, men sidan det er fredag er det klart for litt deilig knask! I dag kan du lese om alt frå gode gamle GIF-animasjonar til folk som vert smidd i hymens lenkjer.

 • Knask på ein fredag: April

  Nok ein månad lukkar straks att døra. Det betyr at det er tid for knask på ein fredag her på bloggen! Dersom du undrar på korleis dyra et måltida sine, ja då kan noko av innhaldet vera særs matnyttig!

 • Knask på ein fredag: Mars

  I knasket frå mars finn ein mange små og store godbitar. Alt frå tips til korleis ein kan ha det i heimen til finurlege digitale oppfinningar. Velkomen inn til nye knask!

 • Knask på ein fredag: Februar

  Februar månad er kort. Dette fekk eg erfare då eg gløymde å sjekke kalendaren to gongar for å finne ut når siste fredag i månaden var — det var som mange sikkert har oppdaga førre fredag. At det var siste dag i februar i går får vera eit plaster på såret. Sjekk ut knasket!

 • Knask på ein fredag: Januar

  Nytt år, nye knask. I knasket for dagen håpar eg kvaliteten veg opp for den manglande kvantiteten. Eller, det kan vera det samme. Det er jo fredag!

 • Knask på ein fredag: November/desember

  Det er bikka over til 2013, men eg har til no ikkje fått tid og sjans til å gje deg knask frå november og desember. Slår difor to floger i ein smekk og gir deg knask frå begge månadane for å plastre på tomrommet!

 • Knask på ein fredag: Oktober

  Som du sikkert har merka allereie har det berre vore sporadiske oppdateringar i det siste, og jammen meg fekk du ikkje noko knask frå september heller. Eg skal gjera eit forsøk på å rette dette opp att med ein relativt utfyllande utgåve av «Knask på ein fredag»!

 • Knask på ein fredag: August

  Både kalenderen og vêret viser oss at sommarferien er over for lenge sidan. Feriekontoen er nok óg ganske skrapt, så kva passar vel betre å få presentert eit gøyalt og spennande etter-ferie-økonomi-tips i knasket? Det er fredag!

 • Knask på ein fredag: Juni

  Dei fleste av oss har vel allereie teke ein velfortent ferie etter eit langt arbeids-/studieår, mens nokre fortsatt må arbeide for føda endå nokre veker. Usanskvett om du er på ferie, eller nyttar tida i opne kontorlandskap har eg noko digitalt knask til deg!

1 2 3 5
Next Page