Knask på ein fredag: Januar


Kreativ — alltid!

Always Creative

Always Cre­ative er eit kreativt byrå i Hous­ton som lev etter rege­len å sjå det store biletet og leg­gje vekt på den min­ste detalj i deira arbeid. Ikkje berre er arbei­det deira i topp­klasse, men nettsi­da er ein førnøyelses­park i seg sjølv. Oppdag nye dimen­sjonar innan nettsider etter eit besøk på nettstaden deira. Dei er som nam­net deira seier — alltid kreative!

Vert du med på sykkeltur?

Du har kan­skje sett videoen over før, men eg må berre dela den her på bloggen òg. Videoen omhand­lar eit fan­tastisk mester­verk av Ugo Gat­toni. Ei teikn­ing i fem meters brei­d­de som tek deg med inn i Lon­don sine gater sett frå per­spek­tivet til ein syk­list. Makalaust!

Ha ein fantastisk tur!

Combadi

Å plan­leg­gje ei feriereise kan vera slit­som om ein ikkje veit spe­si­fikt kva og kor ein skal set­je reisemålet for å få dei beste opplevin­gane. Her kjem Com­ba­di inn som ein red­dande engel. Dette er ei ten­este som arbei­dar for å gje deg den beste opplevin­ga — den som er heilt utanom alfarveg og det van­lege. God tur!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: