Knask på ein fredag: November/desember


Lyst å imponere ein pingvin?

Impress A Penguin

Pen­guin Press i Lon­don ser etter dyk­tige folk til stallen sin. Dei har nem­leg ein pingvin som gjerne skulle hatt fleire å leike saman med, slik at fleire les bøkene deira — og får deg til å snakke om dei. Impon­er ein pingvin her!

Leik med dine vener

IKEA har laga ein artig liten video for å vise kva ein kan gjere med gode ven­er i alle far­gar og fasongar. Han­dlin­ga føregår sjølvsagt i ein særs IKEA-inspir­ert heim… Fin song har den også!

Touch me!

Gestures Icons

Lagar du app­likasjonar på dippe­dut­tar med berøringsskjerm? Slit du med å finne rik­tige og pas­sande ikon­er for å vise kor­leis app­likasjo­nen virkar? Då treng du ikkje leite lenger enn desse fan­tastiske ikona av Prekesh Chav­da. Invester ved å klikke her!

Prima-vare!

Prime-Icon

Der­som du ikkje lagar noko for berøringsskjerm med for van­leg skjerm eller på papir, kan Prime-ikona frå same per­son (alt­så Prekesh Chav­da) vere noko for deg. Sjekk dei ut og kjøp Prime²-set­tet her så får du fyrste set­tet gratis!

Plenty of Oil

Denne videoen treng ingen tekst — den må sjåast. Både når det gjeld innhal og animasjonar!

Måleri eller fotografi?

Gina Heyer

Der­som du er ein habil kun­st­målar bør du abso­lutt ta ein titt på fotografia, eh, eg mein­er måle­ria, til Gina Hey­er. Dei er så fotografisk gode at ein nesten må stud­ere dei med forstør­relses­glas før ein trur det. Makan!

Barnemat

Barnemat

Me avs­lut­tar årets siste knask med noko, eh, knask. Det du ser over er eit rønt­gen­bilete av eit lite barns hov­ud, rett før mjølketennene fell ut. Dette kan vel trygt seiast å vere skum­lare enn alle Alien-fil­mane til saman.

Ha ein fin kveld, og sov godt!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: