Knask på ein fredag: Juni


Åh, supert…

Super­mann er ein fin fyr. Staut og sterk som han er ord­nar han lett opp om dei onde driv gjøn med oss van­lege folk. Men, kor­leis er han i heimen? Er han lik der, eller er han ein, ja, pusekatt? Sjå videoen over så får du svar!

Slepp sommaren inn!

Er som­maren­fe­rien rett rundt hjør­na, eller kan­skje du allereie er i gong? Der­som det reg­nar og du føler skikke­leg for å ta i mot litt som­mar­leg for­frisk­ing? Skru opp vol­umet og opne vin­dau­ga!

Innovasjonar for morgondagen

Kva vil mor­gonda­gen bringe av nytenkingar og inno­v­a­tive løysin­gar? Vil det elek­triske lyset ved­vara, eller vil me ha heilt nye mor­gonruti­nar om nokre år? Vanske­leg å seie, men Mag­gie Koerth-Bak­er har fun­dert litt om temet og sam­la alt i ein pre­sen­tasjon hjå The New York Times. Artig lesning før helga!

Eit lite déjà vu på tampen…

Eg veit det er fredag, men til tross for at det er dagen for å roe ned før hel­ga, gjer eg rom for ein ganske så djup tvit­ring som kan­skje får kvar og ein av oss til å tenkje:

Wow, that’s deep. What if ‘Deja Vu’ is actu­al­ly you los­ing a life and you are start­ing back from the last checkpoint?
Matt Pass

 


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: