Kvar andre måndag (eller tred­je som det vert i dag) i månadane som føl­gjer vil eg pre­sen­tere ti låtar eg håpar kan vere til inspi­rasjon i det daglege arbei­det, jogge­turen eller til som­mar­festen. Eg har lagt den til i Spo­ti­fy for­di eg hadde det for han­da. Om du ikkje har pro­gram­met, last det ned gratis her, eller bla deg gjerne gjen­nom san­gane i bok­sen under og last ned i din favorit­tavspelar:

Der­som du har Spo­ti­fy kan du også opne spelelista her.

Har du nokre låtar inspirasjon?

Om du har det, vil eg gjerne høyre dei, og aller helst kan du putte dei i bloggen si eiga speleliste i Spo­ti­fy som du kan sjå og høyre ved å klikke her!

Published by Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

%d bloggers like this: