Tonar på ein måndag: Juni

Det er straks sommar og med denne årstida kjem det ofte musikalske tonar i lufta kring oss; I parken, på stranda eller frå dei topplause bilane på vegen. Eg føler det då er på tide å starte ei ny spalte her på bruket: Musikalske tonar på ein måndag!

Kvar andre måndag (eller tredje som det vert i dag) i månadane som følgjer vil eg presentere ti låtar eg håpar kan vere til inspirasjon i det daglege arbeidet, joggeturen eller til sommarfesten. Eg har lagt den til i Spotify fordi eg hadde det for handa. Om du ikkje har programmet, last det ned gratis her, eller bla deg gjerne gjennom sangane i boksen under og last ned i din favorittavspelar:

Dersom du har Spotify kan du også opne spelelista her.

Har du nokre låtar inspirasjon?

Om du har det, vil eg gjerne høyre dei, og aller helst kan du putte dei i bloggen si eiga speleliste i Spotify som du kan sjå og høyre ved å klikke her!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.