Knask på ein fredag: Mai


Som­maren er defin­i­tivt over oss, sjølv om me vestlendin­gar ikkje får sjå kva vêr­varslin­ga byr på for tida. Men kven ser vel på fjern­syn i finavêret?

Spel kulelabyrint med Google Maps

Hugsar du desse gam­le kule­labyrin­tane me hadde før? Eg har ein lig­g­jande ein eller annan plass, men sidan eg ikkje orkar å leite den fram er det godt Google kan hjelpe meg. Nei, eg har ikkje fått ein eksklu­siv søk­jeav­tale i heimen, men dei har nem­leg laga ein dig­i­tal kule­labyrint basert på kartten­es­ta deira. Eg lovar deg, det er kjempekult!

HTML9 Responsive Boilerstrap JS

Noko for dei som er opptekne av det nyaste innan HTML kan eg i dag by på ein liten god­bit. Louis Lazaris har nemn­leg net­topp lansert HTML9 Respon­sive Boil­er­strap JS. Kva det er? Vel, det fork­larar han enklast sjølv:

H9RBS.js (v0.0001) a flex­i­ble, depen­den­cy-free, light­weight, device-agnos­tic, mod­u­lar, baked-in, com­po­nent frame­work MVC library shoelaces­trap to help you kick­start your respon­sive CSS-based app archi­tec­ture back­bone kitchensink tweetybirds.

Enkel og grei avs­lut­ning på knask for dagen der alt­så. Ha ei god helg!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: