Vil du ha egg?

Det er ikkje store greiene, men eg sat her om dagen og lurte fælt på kva eg skulle ha som skrive­bor­ds­bak­grunn på arbei­ds­mask­i­na mi. Eg fann ikkje på noko som pas­sa så godt, difor laga eg rett og slett ein flett ny! Ein skrivebordsbakgrunn/skjermsparar som var midt­punkt på skjer­men og som ikkje gjorde så myk­je ut av seg, med det i tankane at det kunne kome mengder av ikon på skrivebordet…

Eg har laga til nokre stor­leikar som fun­ger­er på dei fleste mask­i­nar og andre elek­triske duppedittar:

Om du vil ha andre stor­leikar, ikkje nøl med å ta kon­takt i kom­men­tar­felta under!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.