Categories
Grafikk/design iPhone/mobil

Vil du ha egg?

Nei, det er kork­je snakk om spei­legg eller eh, befruk­t­ningsegg i dag. I beste agurk­tid har eg lyst å gje deg ei lita gåve som kan­skje kan set­je preg på dine dig­i­tale hjelpemid­lar!

Det er ikkje store greiene, men eg sat her om dagen og lurte fælt på kva eg skulle ha som skrive­bor­ds­bak­grunn på arbei­ds­mask­i­na mi. Eg fann ikkje på noko som pas­sa så godt, difor laga eg rett og slett ein flett ny! Ein skrivebordsbakgrunn/skjermsparar som var midt­punkt på skjer­men og som ikkje gjorde så myk­je ut av seg, med det i tankane at det kunne kome mengder av ikon på skrive­bor­det…

Eg har laga til nokre stor­leikar som fun­ger­er på dei fleste mask­i­nar og andre elek­triske duppedit­tar:

Om du vil ha andre stor­leikar, ikkje nøl med å ta kon­takt i kom­men­tar­felta under!