Vil du ha egg?


Det er ikkje store greiene, men eg sat her om dagen og lurte fælt på kva eg skulle ha som skrive­bor­ds­bak­grunn på arbei­ds­mask­i­na mi. Eg fann ikkje på noko som pas­sa så godt, difor laga eg rett og slett ein flett ny! Ein skrivebordsbakgrunn/skjermsparar som var midt­punkt på skjer­men og som ikkje gjorde så myk­je ut av seg, med det i tankane at det kunne kome mengder av ikon på skrivebordet…

Eg har laga til nokre stor­leikar som fun­ger­er på dei fleste mask­i­nar og andre elek­triske duppedittar:

Om du vil ha andre stor­leikar, ikkje nøl med å ta kon­takt i kom­men­tar­felta under!

,

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: