345 486 nedlastingar

Som du bør ha fått med deg ska­par eg skrift­ty­par. Det har ikkje vore så myk­je aktivitet på det fel­tet i det siste, men dei eg har ska­pa til no ligg klar til ned­last­ing på ei side kalla dafont.com. På denne sida finn du gratis skrifter til skikk og bruk.

Sist eg rap­porterte sta­tis­tikk frå denne sida var i 2007, og sidan den gong har skriftene vorte las­ta ned godt over 200 000 gongar — og har i dag enda opp på totalt 345 486 ned­lastin­gar. Den mest pop­ulære skrif­ta i 2007 var Par­al­lel­lo, med Asphyx­i­ate hakk i hæl. I dag er det sist­nem­nte som har teke pallplasseringa eit godt stykke over andreplassen. Om eg ikkje har nem­nt det før er det plan­lagt ei opp­da­ter­ing av Asphyx­i­ate i ei «Pro»-utgåve. Når det vert, er heller usikkert…

Sjekk ut alle skriftene eg har her eller på dafont.com!

Mens du ventar på noko nytt

Som nem­nt har det ikkje vore så myk­je aktivitet innan typografi, men for siste opp­da­ter­ing kan du sjekke ut skrift­pros­jek­tet mitt med arbei­d­stit­te­len «1956» på Dribb­ble her og her!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

2 comments

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.